• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur

MAC Mehr & Pink Plaid lipsticks

Belessa

De wonderenwereld waarin ik leef

BeautyMAC Mehr & Pink Plaid lipsticksBelessa

MAC lipsticks ik heb er een beetje een zwak voor. Ik vind MAC Lipsticks echt heel erg fijn en ze hebben zulke mooie kleuren. Ik ben vooral met lipsticks wel snel geneigd om te gaan voor een nieuwe MAC. Het pigment, de kleuren, het continu vernieuwende aanbod en de mooie finishes. MAC haalt mij regelmatig weer over om weer een nieuwe lipsticks aan m’n stash toe te voegen. MAC Mehr stond heel hoog op m’n lijstje, maar die was continu uitverkocht. Ik was niet de enige die Mehr een mooi kleurtje vind. Pink Plaid stond ook hoog op m’n lijstje en die zou ik de volgende keer gaan kopen bij de MAC counter. Laatst twijfelde ik nog tussen Pink Plaid en Diva. Diva ging toen mee naar huis! Laatst kwam ik een Instagram sale tegen van Laura met MAC lipsticks en daar zaten deze twee pareltjes tussen. Kijk mee naar m’n nieuwe MAC aanwinsten: MAC Mehr & Pink Plaid lipsticks.
Mehr lijkt in de huls een beetje op Faux. Een zelfde bruinachtige tint, maar dan mat. Pink Plaid is ook echt een beauty en dat kan zomaar eens m’n nieuwe alledaagse favoriet worden.

MAC Mehr is op de swatch een best donkere tint. Pink Plaid is ietsje rozer, ook mat en een kleurtje die al snel bij veel looks past. Mehr is iets opvallender en die vind ik net wat mooier bij een rustige look. Beide lipsticks hebben echt top pigment.

Pink Plaid is een roze, super matte kleur. Ik vind hem heel erg mooi bij mijzelf! Ik denk dat ik Pink Plaid ook nog goed kan hebben met een donkere ooglook.

Mehr is echt een kleurtje waar ik in 2015 op verliefd ben geworden. Ik kocht toen Faux en daarna wilde ik meteen Mehr. Whirl vind ik ook hele mooie kleur, maar misschien lijkt die wel iets teveel op deze kleur.

Ik ben heel erg blij met m’n nieuwe MAC aanwinsten! Beide lipsticks worden met heel veel plezier gedragen, dat weet ik zeker!

Kneipp Amandelbloesem Douche Foam & Seconde Body lotion

February 15, 2018

Foreo Luna Mini review

October 15, 2017

MAC Paintpot Painterly

September 15, 2017

About Belessa

View all posts by Belessa →

Post navigation

Search for:

Welkom!

Hi! Ik ben Kelly en wat gezellig dat je even een kijkje komt nemen op mijn website. Dagelijks vind je hier twee nieuwe artikelen over beauty, fashion, lifestyle, interieur, katten, food, persoonlijke artikelen en soms vind je ook wel eens een leuke video of vlog op mijn website. Neem er een lekker kopje thee bij en misschien wat lekkers en kijk lekker even rond tussen de ruim 1500 geplaatste artikelen. Enjoy!

Recent Posts

Belessa

Categories

February 2018
M T W T F S S
« Jan    
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28  

Archives

Copyright © All rights reserved. Blog Inn by mProThemes