• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
MAC Relentlessly Red

MAC Relentlessly Red

MAC Relentlessly Red is een lipstick die al een langere tijd op mijn wishlist staat. Een mooie matte, felle kleur en de naam waar iedereen over struikelt. Relentlessy Red is een hele mooie rood/roze lipstick met een retro matte finish. Ik draag de laatste tijd eigenlijk alleen nog maar matte tinten. Ik kreeg voor m’n verjaardag een bon van Douglas en ik wist meteen dat ik deze ging bestellen. Hij behoort meteen tot mijn favorieten, ik vind ‘m tof!

MAC Relentlessly Red

Tim zei meteen toen ik heb op had in het weekend ‘wat heb jij een felle lipstick op’ en hij vond het niet zo mooi. Nu weet ik dat hij geen fan is van lipstick en al helemaal niet als het knalkleuren zijn. Hij kiest eerder voor MAC Faux bijvoorbeeld. Ik vind hem wel heel erg tof en ben erg blij dat ik hem in m’n bezit heb.

Relentlessly Red heeft een retro matte finish en is dus echt super mat. Mocht je je hele droge lippen hebben dan raad ik je aan om eerst even goed te scrubben voordat je een retro matte lipstick aanbrengt. Ik was heel erg benieuwd naar de finish, want een Retro matte lipstick van MAC had ik nog niet geprobeerd. De ‘gewone matte lipsticks’ heb ik al vaker geprobeerd en die vind ik super fijn.

Relentlessly Red is een chameleon wat betreft de kleur. De ene keer oogt die rood, dan weer wat meer roze en soms zelf koraal. Bij mij vind ik hem al snel aan de roze kant in plaats van aan de rode kant. Relentlessly Red een lipstick die iedereen anders staat en in korte tijd hoor ik er veel over deze lipstick met de moeilijk uit te spreken naam.

De kleur vind ik echt geweldig! De finish kan een nadeel zijn voor hele droge lippen, maar ik vind hem niet zo stroef aanbrengen als Ruby woo bijvoorbeeld. De kleur glijdt gelukkig nog wel redelijk goed over je lippen heen. Relentlessy red oogt bij mij roze zoals op de onderstaande swatches te zien is. Ik vind hem heel erg mooi staan en het met oog op het mooie weer wordt het zeker een favoriet. Ik draag graag dit soort kleuren met warmere temperaturen!

Houdbaarheid

Het voordeel echter van zo’n hele matte lipstick, is dat hij ongelooflijk lang blijft zitten. MAC Relentlessly Red overleeft met gemak een lunch en zelfs (niet te vet) avondeten. Qua houdbaarheid is deze dus supergoed! Deze lipstick overleeft heel wat kopjes thee en tussendoortjes. Na een diner moet je hem wel bijwerken.

Het bijwerken van deze lipstick vind ik nog wel een dingetje, want als de lipstick een beetje gaat slijten gedurende de dag dan wil je hem natuurlijk mooi bijwerken. Wat ik merk is als je hem over het ‘oude laagje’ bijwerkt dat de lipstick niet mooi egaal meer wordt en een beetje brokkelt. Het beste is om de lipstick er af te halen en weer opnieuw een laagje aan te brengen.

Tags: