• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Invisibobble Nano, Original & Power

Invisibobble Nano, Original & Power

 

Vorige maand was ik uitgenodigd bij een geweldig en goed verzorgd persevent van Invisbobble. Wij ging lekker lunchen, luisterde naar een presentatie en keken naar geweldige kapsels met de invisibobbles. Ik maakte een vlog van deze dag. Het persevent stond in het teken van de permanente collectie van de Originals en er werden twee nieuwe producten gelanceerd. Eén van de nieuwe producten daar was ik meteen verliefd op en draag ik nog steeds heel erg graag. Een review over haarelastiekjes? Ja hoor, de meest geweldige haarelastiekjes! Als je eenmaal de invisibobbles heb ontdekt dan kan je niet meer zonder!

Invisibobble Nano, Original & Power

Het geheim van de invisibobble zit in zijn unieke vorm dat doet denken aan een telefoonsnoer. De vorm verdeelt de druk op het haar op een oneven manier waardoor het geen duidelijke afdruk achterlaat. Hoofdpijn tijdens het dragen van een elastiekje is een veel voorkomend probleem, door de unieke vorm heeft invisibobble een perfecte grip op het haar zonder te trekken. De invisibobble is vriendelijker voor het haar dan gewone elastiekjes omdat het geen metalen onderdelen bevat, het haar wordt op deze manier niet beschadigd. De invisibobble is geschikt voor alle haartypes, en is ook leuk om als armbandje te dragen.

Invisibobble Original

Invisibobble heeft in het verleden meerdere kleuren uitgebracht. Van veilige kleuren tot knalkleuren. Van permanente kleuren tot tijdelijke kleuren. Nu is er voor gekozen om 8 kleuren uit te brengen in de Original versie. De kleuren die het beste hebben verkocht in al die tijd. De 8 kleuren die worden uitgebracht zijn zwart, bruin, nude, baby blauw, roze, pearl, clear & turquoise.  De original zijn de bekende Invisibobbles die prima zijn voor een staart te maken, knot of een creatieve updo. Ik vind ze ook ideaal voor het sporten, werken en het slapen.

Tijdens het event werden er ook twee nieuwe producten gelanceerd. De Invisibobble Nano & de Power.

Invisibobble Nano

De nano is het kleine elastiekje op de foto. Ideaal voor updo’s, vlechten en ik maak graag een halve knot in m’n haar ermee. De original was al favoriet, maar de Nano is daar naast komen staan. Ik kan niet wachten tot ik deze kan bestellen bij Douglas (zijn binnenkort op voorraad) want ik wil er meer hebben! De nano komt in vier kleuren (nude, clear, bruin & zwart)

Invisibobble Power

Speciaal voor meiden met extreem dik haar is er een Invisibobble Power ontwikkelt. Het is ook een handig elastiek voor het sporten. Al functioneert de Original voor mij prima voor alle gelegenheden. Ik heb dan ook niet echt dik haar, dus ik vind het een leuke uitvinding voor meiden met dik haar! De power komt in vier kleuren clear, zwart, roze & blauw.

  • Invisibobble Original in 8 kleuren verkrijgbaar: €4,95 (voor een setje van drie)
  • Invisibobble Nano in 4 kleuren (binnenkort) verkrijgbaar €3,95 (voor een setje van drie)
  • Invisibobble Power in 4 kleuren (binnenkort) verkrijgbaar €5,95 (voor een setje van drie)

Sinds ik vorig jaar de Invisibobbles heb ontdekt kan ik echt niet meer zonder. Ik weet dat Kruidvat, Primark, Action etc. allemaal look a likes verkopen van de Invisibobbles. Ik heb die van Primark & Action geprobeerd en ze gingen na een paar keer al stuk. Ook vind ik ze niet fijn ‘hechten’ aan mijn haar en krijg ik alsnog een knik in mijn haar.

Ik krijg geen haar- en hoofdpijn meer sinds ik de invisibobbles gebruik. Ik vind ze ideaal voor met het sporten en hoef maar 1 x een staart in mijn haar te maken. Ik ben iemand die mijn haar 100 x op een dag los-vast los-vast doe, dus geweldig dat je geen knik in je haar krijgt. De prijs is misschien aan de hoge kant voor elastiekjes, maar ze zijn echt niet stuk te krijgen en ik heb sommige die al ruim een jaar in gebruik. Geen elastiekje in je haar? De invisibobble is ook erg leuk als armband.

tip: wanneer je invisibobble is uitgerekt, leg hem dan even in warm water en de invisibobble neemt zijn normale vorm weer aan.

Mocht iemand de nano’s al ergens tegenkomen, laat je het mij dan weten? Ik wil heel graag een paar pakjes nano’s aanschaffen!

De original is al te koop bij o.a. Douglas, Urban Outfitters. De nano & de power kunnen ieder moment binnenkomen bij de Douglas. 

Tags: