• 9849-xxx-xxx
 • noreply@example.com
 • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Remington | Reveal Facial Cleansing Brush (review)

Remington | Reveal Facial Cleansing Brush (review)

Remington kennen jullie natuurlijk wel van de geweldige stijl- en krultangen. Remington richt zich ook steeds meer op beauty en dat is iets wat ik heel erg leuk vind. Toen ik de kans kreeg om Remington | Reveal Facial Cleansing Brush te testen voor m’n blog was ik echt super happy! Ik heb hem al een keer laten zien in een weekvlog en ik heb hem nu al een tijdje uitgeprobeerd.

Laat je natuurlijke schoonheid naar boven komen met de Remington REVEAL Facial Cleansing Brush. Dit geavanceerde schoonheidsapparaat maakt gebruik van slimme reinigingstechnologie om jouw huid nieuw leven in te blazen, zodat die er gezond, mooi en stralend uitziet.

Door de slanke vormgeving ligt de Remington REVEAL Facial Cleansing Brush gemakkelijk in de hand en is hij eenvoudig te gebruiken. De Dual action-borstelkop met draai- en trilfunctie optimaliseert het reinigingsproces. Deze beautytool heeft een timer van één minuut en pulseert elke 20 seconden, zodat je weet dat nu een andere gezichtszone aan de beurt is voor een grondige dieptereiniging. Het apparaat is instelbaar op drie verschillende snelheden en je kunt het met één keer opladen 30 keer gebruiken. De Cleansing Brush is geschikt voor onder de douche en afspoelbaar en daardoor ook zeer gemakkelijk in gebruik en onderhoud. Deze revolutionaire methode voor gezichtsreiniging is uitermate gebruiksvriendelijk en helpt jou om je elke dag weer van je beste kant te laten zien.

De borstel ziet er heel erg mooi uit met wit, turqiouse en zilveren details. Er is echt aandacht aan het uiterlijk besteed en dat vind ik erg leuk om te zien. De borstel ligt lekker in de hand, niet zwaar en ik vind het prettig dat je grip heb op de borstel en je hand niet wegglijdt door reiningsproducten en/of water. Er worden drie borstels bijgeleverd en die je nu op de borstel ziet zitten is de borstel voor de normale huid, die ik ook gebruik. Ik heb de borstel voor de gevoelige huid geprobeerd, omdat ik tussen een normale en een gevoelige huid inzit. Ik had alleen niet het idee dat die iets voor mij deed.

Ik moest wel even wennen aan de normale borstel omdat die in het begin een beetje pijnlijk aan voelde op de huid. Na een paar keer proberen voelde het gelukkig wel goed en gebruik ik deze voor de reiniging van mijn huid. Ik reinig mijn huid met deze borstel en in combinatie met de 9 to 5 reiniger van Lush. Deze combinatie vind ik echt perfect en ik merk dat m’n huid er ook goed schoon mee wordt. Ik gebruik de Reveal Facial Cleansing Brush 1 keer op een dag en dan kies ik graag voor de avond. Ik heb dan meer tijd en ik vind dat het 1 keer per dag wel genoeg is. In de ochtend reinig ik mijn huid altijd even snel met micellair water, omdat ik ook geen tijd heb voor een uitgebreide reiniging en ik het voldoende vind.

Er worden drie borstels bijgeleverd. 1 voor de normale huid (die gebruik ik), voor de gevoelige huid en voor een massage. Ik heb de massage borstel ook geprobeerd en hmm die voelt ook heerlijk aan op de huid. Sowieso met de normale borstel (ik moest eerst even wennen) vind ik het ook erg fijn aanvoelen. Het apparaat is te gebruiken onder de douche en dat vind ik echt een voordeel. Vaak doe je dit soort dingen toch wel onder de douche of lekker in bad. Lees verder even de specificaties hieronder voor wat het apparaat allemaal kan.

Mijn huid oogt wel wat rood na het gebruik van deze borstel, maar voelt meteen in combinatie met de 9 to 5 reiniger een stuk zachter aan. Ik had de laatste tijd ook wat last van droge plekken in mijn gezicht en hier en daar een onzuivere huid, maar dat gaat de laatste weken steeds beter.

Specificaties 

 • Inclusief 3 borstels: normaal, gevoelige huid en massage
 • Verwijdert onzuiverheden die zich in de poriën hebben verzameld, waardoor verzorgingsproducten niet volledig door de huid kunnen worden opgenomen en ze niet optimaal werken.
 • Advanced Cleansing** voor een natuurlijk stralende huid
 • Dual action-borstelkop met draai- en trilfunctie
 • 1-minuuttimer met elke 20 seconden zachte pulserende beweging voor grondig reinigen
 • 3 reinigingsnelheden
 • Ledlampjes rond de borstelkop belichten de huid tijdens het reinigen
 • Gaat met één keer opladen tot 30 keer mee
 • Geschikt voor onder de douche en afwasbaar

Ik ben enorm tevreden over deze Remington Reveal Facial Cleansing Brush! Wat een fijn apparaat om je huid mee te reinigen. Ik heb het idee dat mijn huid nu nog grondiger wordt gereinigd dan dat ik het met mijn handen doe. Ik vind het ook lekker ontspannend om te doen. Iedere dag een klein spa momentje voor mijzelf in de badkamer. Het enige nadeel is de prijs, maar voor de rest kan ik geen nadelen opnoemen. De borstel gaat zo’n 30 keer mee voordat je hem moet opladen.  De Remington Reveal Facial Cleansing Brush in de aanbieding voor €71.94 (ipv €99,99) bij bol.com

*De Remington | Reveal Facial Cleansing Brush heb ik ontvangen voor een review