• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
MAC x Osbourne collectie – Duchess Eyeshadow Quad

MAC x Osbourne collectie – Duchess Eyeshadow Quad

Paniek dat er opeens was bij de vele MAC fans, dat de Osbourne collectie opeens een paar dagen eerder werd gelanceerd dan gepland. Vervolgens was er heel veel onrust dat de voorraad in de winkels en online, maar echt gering was. Ook ik had paniek dat ik de items naar keuze niet meer kon bemachtigen. Helaas kon ik niet naar de store in Amsterdam gaan en zat ik om 9 uur op zaterdagochtend in mijn pyjama achter de computer, maar ik was al te laat met bijna alles. Eén item van mijn lijstje was er nog, en waarschijnlijk omdat het item toch wat duurder is. Ik heb het namelijk over de Sharon Osbourne Duchess Eyeshadow Quad – die overigens nog wel in winkels verkrijgbaar is – en ik ben er verliefd op geworden. Ik twijfelde of ik nog over dit oogschaduwpalette zou schrijven, aangezien die niet meer optimaal verkrijgbaar is, maar ik heb besloten om er toch een review over te schrijven, omdat ik er zo blij mee ben. Misschien ‘een beetje mosterd na de maaltijd’ aangezien niet iedereen dit palette meer kan bemachtigen.

Heel graag wilde ik een MSF uit van Sharon of Noortje, Noortje Yum Yum en een mooie blush uit de collectie. Helaas is het mij niet gelukt, maar mocht iemand van deze items af willen, dan weet je mij te vinden hihi 😉 Ik ben gelukkig heel blij met mijn quad, gelukkig toch nog iets uit de mooie, maar helaas gewilde collectie. Er zijn heel wat klaagtweets gestuurd over de geringe voorraad in zowel de winkels als in de webshops. Echt ontzettend balen voor vele fans.

In zowel de collectie van Sharon als van Noortje, is er een quad uitgebracht. Een oogschaduwpalette dus met vier kleuren. Het palette van Noortje bevat paars en dat is echt niet mijn kleur, het palette is gedurfder en dus meer kleurrijk. Ik draag wel eens kleur, maar het palette van Sharon sprak mij qua kleuren veel meer aan. Ik kies toch liever, als ik een duurder palette aanschaf, voor draagbare kleurtjes. Ik heb al heel veel Sleek palette met alle kleuren van de regenboog en ik heb nooit genoeg alledaagse kleurtjes, al zeg ik het zelf 😉

MAC x Osbourne collectie – Duchess Eyeshadow Quad

Wat vind ik nou van het palette? Is het de prijs waard (€39.50) die ik er voor heb neergelegd? Ik vind het een heel erg mooi palette. Ik houd alleen niet zo van rood, dus de kleursamenstelling van de verpakkingen van Noortje vind ik mooier. Rood is echt niet mijn ding, maar ach het gaat wel om de inhoud. Over de inhoud ben ik heel erg tevreden en ik vind het stuk voor stuk hele mooie tinten.

Duchess is een onderdeel van de MAC x Osbourne collectie, die in gelimiteerde oplages verkrijgbaar is en in veel winkels zijn een heleboel producten uitverkocht. De MSF’s, blushes en lipsticks zijn sowieso denk ik nergens meer verkrijgbaar helaas.

Er zitten vier verschillende oogschaduws in namelijk: Sweet eyes, Sexy eyes, Femme Fatale & Embark. Stuk voor stuk vind ik het alle vier prachtige kleuren. De combinatie van kleuren is erg mooi in het palette en ze zijn echt perfect op elkaar afgestemd. De highlighter is ook zooooo mooi!

Ik vind de pigmentatie echt top! Ik vind niet altijd de pigmentatie van MAC geweldig, maar dit palette zag er op andere swatches al geweldig uit! Ik vind dit echt een heel erg mooi en fijn palette om mee te werken. De fallout is gering en de oogschaduws blenden erg makkelijk. Niet te makkelijk, want de oogschaduws hebben voldoende pigment en zijn niet te poederig om weggeblend te worden.