• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
MAC x Viva Glam Miley Cyrus Lipstick

MAC x Viva Glam Miley Cyrus Lipstick

Jaaaaa ik heb ‘m! De MAC x Viva Glam Miley Cyrus Lipstick. Ik was toevallig thuis toen MAC de Miley Cyrus lipstick weer eens eerder uit liet komen dan de verwachte datum, dus het kwam als een verrassing voor mij. Ik wist niet hoe snel ik de lipstick moest bestellen en dinsdag kwam die binnen. Gister had ik éindelijk tijd om hem te fotograferen en uit te proberen en omdat veel mensen benieuwd zijn naar deze lipstick, heb ik m’n planning even opgeschoven, zodat dit artikel zo snel mogelijk online komen. Ik heb niks met Miley Cyrus, maar de lipstick vind ik vet én het is ook nog eens een Viva Glam!

Sinds ik swatches van de MAC x Viva Glam Miley Cyrus Lipstick had gezien wist ik ook dat ik deze lipstick moet hebben!  De stem van Miley vind ik wel erg tof, maar voor de rest vind ik haar persoonlijkheid niks. Ik vond haar leuker toen ze nog niet al teveel opviel, maar nu doet ze zoveel vreemde dingen om (negatieve) aandacht te krijgen. Zing maar gewoon wat nummertjes weg, en voor de rest hoeft ze van mij niet haar tong uit te steken, te twerken, of half naakt over straat te gaan / in haar clips te zien te zijn. Ondanks haar vreemde capriolen, heeft ze wél gewoon voor kleur! Deze kleur is echt fan-tas-tisch!

De kleur is aanwezig en brengt heel erg makkelijk aan. De lipstick voelt zacht aan op je lippen en de licht glanzende finish vind ik bij deze kleur erg mooi. De lipstick is fel, maar ik vind de kleur wel draagbaar.

De lipstick blijft goed zitten, heel erg goed zelfs en eten en drinken overleefd die makkelijk. De kleur stained zelfs een beetje in je lippen, dus de lipstick slijt er langzaam af. Ik ben hier écht zo blij mee! Wat een toffe kleur, die ga ik zeker veel dragen!

De opbrengst van de verkoop van de MAC Viva Glam producten gaan geheel naar het MAC aids fonds en daarom bestel ik ieder jaar de MAC Viva Glam! Dit jaar was ik meteen verliefd op de kleur, dus dat is mooi een win win situatie. Props voor Miley dat ze hier aan meewerkt, ondanks dat ik haar eigenlijk nooit echt sympathiek vind, vind ik dit echt super tof! De lipsticks ( en de bijbehorende Lipglass €18,00) zijn een half jaar lang verkrijgbaar. Wanneer de eerste verkoop van start gaat, gaat de Viva Glam altijd heel erg hard, maar later is die gewoon weer verkrijgbaar. De lipstick kost €19,00.  Via MACcosmetics is die al verkrijgbaar (daar heb ik hem ook besteld), maar vanaf 13 februari kan je hem kopen bij de MAC counter. 

Tags: