• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Make Up Studio Browdefiner in 01

Make Up Studio Browdefiner in 01

Ik vind wenkbrauwen heel erg belangrijk in een gezicht. Ik teken ze dan ook altijd bij en dit doe ik al jaren. In het begin van mijn blogcarrière zijn nog wel foto’s te vinden dat ik dat dus niet deed. Maakte ik mij volledig op maar ik deed toen niks met mijn wenkbrauwen. Wenkbrauwen zijn steeds belangrijker geworden in routines maar ook in mijn routine. Ik snap niet dat ik dat jaren geleden dus niet deed haha. Ik ben in aanraking gekomen met dit product van Make up Studio. Ik heb ooit wel eens een oogschaduw van dit merk gehad maar voor de rest heb ik geen ervaring. Ik was uitgenodigd om opgemaakt te worden in de winkel in Amsterdam (resultaat) en ik was erg tevreden over het product waar mijn wenkbrauwen mee aangezet werden.

Mijn blonde wenkbrauwen zijn erg lastig te matchen met wenkbrauwproducten. De kleuren worden al snel te warm in blond-tinten en ik vind dat niet mooi matchen met mijn haar. Mijn haarkleur is eerder een koelere tint dan een warme tint. Ik gebruik al erg lang de MAC Copperplate, wat officieel een oogschaduw is, voor het invullen van mijn wenkbrauwen. Wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor je gezicht dus het is belangrijk dat je een goede kleur vind die mooi matcht met je huidskleur, met de warmte of koelte in je gezicht/haar en natuurlijk oogt. Ik vind het ook niet mooi als je alleen maar wenkbrauwen ziet en de rest van je make-up eigenlijk in het niets valt..

Make Up Studio Browdefiner in 01: Een serie waterproof, smudgeproof en long-lasting wenkbrauwpotloden. Voor het bijtekenen of inkleuren van de wenkbrauwen. Inclusief praktische puntenslijper. 

De browdefiner is voorzien van het logo van Make up studio en heel voor de rest weinig poespas. Gewoon een simpel potloodje om je wenkbrauwen mee in te kleuren. Ik denk wel dat het een product is die best wel snel opgaat, dat is mijn ervaring met dit soort potloodjes.

De kleur van een wenkbrauwpotlood voor mensen met blond haar vind ik lastig te omschrijven. Het is een beetje assig, bruin en ik vind deze van Make up studio een warme ondertoon hebben. Zelf heb ik liever een wat koelere ondertoon omdat ik het soms anders te snel te ‘gelig’ vind ogen.

Het wenkbrauwpotlood op mijn wenkbrauwen. Ik vind hem wel ietsje te warm voor m’n eigen wenkbrauwkleur maar het is wel één van de beste tinten die ik lange tijd heb geprobeerd die bij mijn huid passen. In full face vind ik de kleur iets mooier dan zo van dichtbij maar van mij mocht de kleur wat koeler.

Full face vind ik hem erg mooi staan.

Het Make Up Studio Browdefiner in 01 is te koop bij Makeup Studio voor €14,90. Dat vind ik heel erg prijzig voor zo’n potloodje die denk ik zo’n 3-4 weken meegaat als je het iedere dag gebruikt. Ik vind dat heel erg duur en dan kies ik er sneller voor om gewoon met poeder bij te tekenen.