• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Macrovita – Extra Strength Cream

Macrovita – Extra Strength Cream

Macrovita is een grieks merk dat sinds dit jaar naar Nederland is gehaald. Ik ben dol op het uitproberen van nieuwe merken. Marcovita werkt al dertig jaar samen met lokale boeren om de beste ingrediënten te krijgen. Olijven uit Kreta. Cosmetica uit Griekenland, het land van het bekendste schoonheidsideaal. Macrovita is al derdig jaar een heel populair cosmeticamerk in Griekenland, wat daar bij apotheken te verkrijgen is. Eindelijk is dit merk naar Nederland gehaald en ik testte een paar weken lang deze crème uit, die ik heel erg prettig vind.

Verpakking

Ik vind dat de verpakking er heel erg mooi en luxe uitziet. Macrovita besteed niet alleen maar veel tijd aan prettige ingrediënten, er is ook veel werk besteed aan een mooie verpakking. De crème komt in een potje, maar ik heb daar zelf geen problemen mee

Ik probeerde een crème uit voor de droge tot normale huid. De laatste tijd is mijn huid weer vrij normaal, maar met droge plekjes. Ik blijf een beetje een gevoelige huid hebben, die niet altijd even goed reageert op het wisselen van producten. Ik probeerde de Strength Cream uit, die heel erg prettig klonk, vanwege alle milde ingrediënten. De crème verzorgt mijn huid intensief en laat mijn gezicht stralen. De crème is op basis van fijne (biologische) ingrediënten en ik merk dat mijn huid heerlijk gevoed, verzorgt en gehydrateerd wordt. Mijn huid voelt zó ontzettend zacht aan na het gebruik van deze crème.

Mijn huid blijft heel wat uren heerlijk zacht aanvoelen en ik merk dat mijn huid niet vet wordt van deze creme. De creme voelt prettig aan op de huid en voor zo’n 12 uur blijft de crème heerlijk aanvoelen. Ik heb niet het idee dat de crème 24 uur werkt, maar ik vind dat altijd wel een heftige belofte dat een crème echt een hele dag werkt. In de avond heb ik wel weer het idee dat mijn huid een serum of een nachtcrème kan gebruiken. Als ik dat niet doe, dan is mijn huid de volgende dag wel wat droger. Een crème die 12 uur werkt vind ik ook meer dan prima en ik ben erg blij met deze crème. De crème doet voor de rest wat hij moet doen, voelt super aan op de huid en maakt mijn huid zacht en totaal niet vet. De crème trekt ook redelijk snel in en na vijf minuten intrekken breng ik mijn bbceam, concealer of foundation aan.

Olijfolie*: Antioxidant, anti-veroudering (biologisch)
Koninginnegelei (royal jelly)*: Voedend
Witte thee: Antioxidant
Vitamine samenstelling E+C+F: Anti-veroudering
Biergist: Revitaliserend
Avocado: Voedend, hydraterend
Calendula*: Helende werking (biologisch)
Aloë vera*: Hydraterend, kalmerend (biologisch)
Zoethout*: Ontstekingsremmend, helende werking (biologisch)
Provitamine B5: Kalmerende en helende werking
UV filter: UV-protectie

Conclusie: 

Ik vond het ook heel erg leuk om op deze manier kennis te maken met Macrovita. De Extra Strength crème gebruik ik nog steeds met heel veel plezier en is op dit moment mijn dagelijkse dagcrème. De crème is precies goed voor mijn huid op dit moment. Er zaten ook wat leuke testers bij en die heb ik met veel plezier gebruikt. Ik vond het Peel Off Masker ook heel erg prettig!

Verkrijgbaarheid & prijzen

De Extra Strength crème is verkrijgbaar voor €23,75 en is te koop via deze webshop. De crème is wel wat aan de prijs, maar ik vind de crème de prijs meer dan waard. De ingrediënten zijn zo lekker mild en verzorgend dat ik de prijs er zo voor neer zou tellen.

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen

Tags: