• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Smashbox Full Exposure Palette

Smashbox Full Exposure Palette

11 november is de dag, dat mijn lichtje… Vandaag geen artikel over Sintmaarten, maar over een prachtig palette die ik in heb mogen ontvangen. Smashbox is een prachtig palette rijker én ik heb al ervaring met het palette opgedaan tijdens de Shapematters Workshop (vlog). Ik mocht het prachtige palette bewonderen én ik werd ook opgemaakt met dit palette. Het was dan ook een geweldige verrassing toen ik naar huis ging en dit geweldige palette meekreeg. Nogmaals bedankt voor de mooie ervaringen en dingen die ik geleerd heb tijdens de workshop en voor het mooie palette. Full Exposure is een prachtig palette met veertien tinten die je eindelijk kan combineren. Een mooie combinatie van matte tinten en shimmery tinten, maar ook donkere en lichte kleuren. Een ideaal palette om mee te nemen, want je kan er dagelijkse looks mee maken, maar ook een ‘night look’. De pigmentatie is top én ik ben heel erg blij met m’n nieuwste aanwinst.

Ik heb weinig ervaring met Smashbox. Ik was laatst op een event van Douglas en toen heb ik al even de geweldige, ultrazachte primers mogen voelen. Ik heb nu ook wat primers op mijn gezicht gekregen én ik werd er al door gewaarschuwd door de visagist, maar wat een heerlijk en verslavend gevoel geeft die primer op je gezicht. Ik móet die primer nu hebben hihi. Voor de rest heb ik ook een lipstick geprobeerd van Smashbox en helaas heb ik niet meer ervaring met het mooie merk. Daar komt nu verandering door mijn mooie aanwinst voor in mijn stash, het geweldige Full Exposure.

Verpakking

De verpakking ziet er echt geweldig uit. Het is een heel stevig palette gemaakt van stevig karton, die sluit met een goede magneetstrip. Er zit een heel mooi hoesje omheen waar je meteen een idee krijgt van het mooie palette. Bij het palette zit een ‘Eye shape cart’ waarop je kan bepalen wat voor oogvorm jij hebt en welke make-up er bij je ogen past. Ik dacht zelf dat ik amandelvormige ogen had en lichte ‘hooded eyes’, maar mijn ogen werden toch beoordeeld als ‘hooded eyes’.

Smashbox #Shapematters Workshop

Laatst was ik uitgenodigd door de lieve meiden van Mooi PR om de #shapematters workshop te volgen van Smashbox. Ik zal er niet teveel over vertellen, want daar heb ik al een vlog overgemaakt. Mijn ogen werden beoordeeld als ‘Hooded Eyes’ en ik heb geleerd van Will Malherbe en de visagisten van het Smashbox team dat je de nadruk niet op de bovenkant van je ogen moet leggen, maar op de onderkant van je oogleden. Mijn bovenlid valt natuurlijk wel wat weg, dus het is de bedoeling dat de onderkant er lekker uit knalt! Ik heb ook voor mijn oogvorm geleerd dat ik nét wat meer naar boven moet blenden, om een crease te creëren.

Smashbox Full Exposure

Dit prachtige palette komt met veertien mooie kleuren die heel erg goed gepigmenteerd zijn. Zowel de shimmery als de matte tinten hebben een goede pigmentatie, sommige kleuren zijn wel een tikje poederig, maar er is goed mee te werken. De kleuren lopen uit van heel erg licht, naar draagbaar en donkere tinten voor een mooie smokey eye of ‘night look. Je kan je look zo mat, shimmery, draagbaar of heftig maken zoals je wilt. Je kan heel veel kanten om met deze mooie tinten.

De kleuren hebben helaas geen namen maar S1 (shimmery) of M1 (matte) en ik vind het heel erg jammer dat de kleuren geen namen hebben, dat vind ik altijd net wat leuker.

Shimmers! Wat een mooie pigmentatie en wat een diverse kleuren om te zien! De shimmery tinten voelen heel zacht en glad aan met swatchen. Heerlijk gevoel vind ik het als de oogschaduws lekker zacht aanvoelen.

Matte kleuren. De matte kleuren zijn ook erg goed gepigmenteerd! Vaak zie je toch wel dat de matte tinten, want minder pigment bevatten, maar deze tinten zijn echt prima! De matte tinten zijn wel wat poederig in vergelijk met de shimmery tinten.

Ik maakte een combinatie met matte en shimmery tinten en ik vind de ooglook erg goed gelukt. De oogschaduws zijn erg makkelijk om mee te werken en laten zich goed uitblenden. Met de matte tinten heb ik wel wat fallout gekregen onder mijn oogleden, dus daar moet je wel extra voorzichtig mee zijn. De lipstick die ik op de laatste foto draag is de mooie nude van GOSH.

Verkrijgbaarheid & prijs

De prijs zal misschien wat mensen tegenhouden met aanschaffen, maar ik vind het een prachtig palette met heel veel veelzijdigheid. Het is echt een ideaal palette, top pigmentatie en heel veel looks kunnen er met dit palette gemaakt worden. Ik zou zeker het geld er voor over hebben om zo’n compleet palette te kopen

Het Smashbox Full Exposure Pal
ette is vanaf 15 november verkrijgbaar exclusief bij Douglas voor €49,90

Tags: