• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Make up stash (juli ’16)

Make up stash (juli ’16)

Make-up video’s kijk ik zelf ook heel erg graag en het is inmiddels al heel erg lang geleden dat ik mijn Make-up stash liet zien. De laatste video heb ik sowieso nog opgenomen in mijn oude huis en is heel erg verouderd. Nu laat ik mijn make-up stash zien zoals die op dit moment is. Ik heb alles in één lades zitten en ik heb meer make-up dan een gemiddelde vrouw van mijn leeftijd daarvan ben ik mij heel erg bewust. Ik ben nou eenmaal dol op make-up en voor mijn blog probeer ik ook een heleboel producten uit waardoor een grote stash al snel wordt gevormd. Ik vond het heel erg leuk om weer eens mijn stash te filmen! Ik zou bijvoorbeeld ook nog per categorie mijn stash kunnen laten zien mocht daar interesse voor zijn!