• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
The Body Shop – Tea Tree Oil

The Body Shop – Tea Tree Oil

The Body Shop – Tea Tree Oil

Ik heb over dit product eigenlijk nog maar weinig gehoord, maar toen de verkoopster mij daar laatst iets over vertelde werd ik toch wel nieuwsgierig. Ik had het toen niet gekocht, maar ik ben de verhalen over Tea Tree Oil niet kwijt geraakt en ik bestelde daarom (toen ik een fijne korting zag) een flesje Tea Tree Oil mee. Ik heb een rustige huid met niet al teveel onzuiverheden. Ik heb het flesje meer voor mijn vriend besteld, die heeft er wel eens last van. Als ik ongesteld ben verandert mijn huidtype nog wel eens en worden bepaalde zones wat vettig en kunnen er onzuiverheden ontstaan. Als ik een puistjes of iets dergelijks heb, dan blijft het heel erg lang op mijn gezicht zitten, net zo lang tot ik er niet meer kan afblijven. De verkoopster vertelde mij dat de Tea Tree Oil onzuiverheden tegen gaat, ze verminderd, maar ook de roodheid wegneemt. Dat klinkt erg interessant en ik bestelde uit nieuwsgierigheid de Tea Tree Oil.

Verpakking

De verpakking is simpel, maar wel herkenbaar als een product van de Tea Tree lijn. Ik heb voor de rest nog nooit iets geprobeerd van de Tea Tree lijn, maar het ziet er allemaal zo ‘healthy’ uit en dat assosieer ik met producten die goed zijn voor de huid. De groene verpakkingen en/of groene details op de verpakkingen vallen zeker op.

The Body Shop – Tea Tree Oil

Een kant-en-klare melange met natuurlijke oliën om te helpen de huid zuiver te houden. Helpt onzuivere huid tot rust te komen. Ideaal om puistjes mee aan te stippen en uit te drogen.

Ik vind het wel prettig om een product in huis te hebben zoals deze Tea Tree Oil die op dat moment helpen om de onzuiverheden zo snel mogelijk weer weg te werken. Ik vind het prettig als een product zo goed werkt dat het de volgende dag toch al een stuk minder is. Ik heb de Tea Tree Oil meerdere malen geprobeerd en ik ben heel erg tevreden. Ik merk dat als ik de Tea Tree Oil aanstip op een puistje dat de volgende dag de puist minder onrustig is, minder rood en het slinkt. Het is geen wondermiddel dat de volgende dag je puist compleet is verdwenen, maar het is zeker rustiger en ook minder vurig. Dit product helpt zeker je onzuiverheden eerder te laten verdwijnen dan dat je niets ermee doet.

Het flesje kost 9 euro en er zit maar 10 ml in, maar je kan er heel erg lang meedoen. Ik gebruik echt een druppeltje om een puistje aan te stippen. Dit laat ik heel even intrekken en dan ga ik gewoon lekker slapen. Ik breng het altijd aan voordat ik naar bed ga, want in het begin voelt het een beetje vettig. Het trekt gelukkig wel super snel in en dan is het vettige laagje al snel verdwenen.

Conclusie

Ik ben heel erg tevreden over deze Tea Tree Oil van de TBS. Geen gerommel met allerlei rare smeerseltjes op je puistjes (lees tandpasta), maar gewoon een product wat voor onzuiverheden te laten verdwijnen, bedoelt is en ook goed zijn werkt doet. Mijn onzuiverheden slinken veel sneller als ik er een druppeltje Tea Tree Oil op doet, dan dat ik er niks aan doe. Ik merk meteen de volgende dag verbetering, dat de roodheid een stuk minder is en minder trekkerig aanvoelt. De puistjes zijn ook een stuk minder te zien en ik voel mij meteen een stuk fijner wanneer alles wat minder zichtbaar is. Topproduct!