• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
The Body Shop Vitamin E Moisture Cream

The Body Shop Vitamin E Moisture Cream

Verpakking:

De verpakking ziet er prima uit en de crème komt in een pot van 50 ml. In eerste instantie dacht ik dat er iets meer qua hoeveelheid in de pot zou zitten maar dat is dus niet het geval. De crème komt dus in een pot en dat kan voor sommige mensen een nadeel zijn, omdat mensen het liever in een tube zien. De moisture cream maakt onderdeel uit van de Vitamin E lijn. De Vitamin E lijn is een gehele lijn in lieflijk roze verpakkingen en ze staan dan ook gezellig naast elkaar uitgestald in de winkel.

Moisture Cream

Een lichte crème met beschermende vitamine E, die de huid er stralend en verzorgd uit laat zien. Geschikt voor elk type huid.

Ik gebruik deze crème sinds ik hem in huis heb als dagcrème. Ik heb er ook even geen serum bij getest en alleen deze dagcrème getest zo op zichzelf. De crème is gemaakt voor ieder huidtype. De crème voelt wel wat vettig aan en ik vraag mij af als je een vettig huidtype heb of deze crème dan wel geschikt is. Ik kan dat helaas niet testen, omdat ik een droge tot normale huid heb. Ik vraag mij gewoon wel af of deze crème écht geschikt is voor alle huidtypes, maar ik kan daar dus niet over oordelen.

De crème doet mij een beetje denken aan een Lush Jelly of een lekkere pudding haha. De crème ruikt ook wat zoetig, een beetje naar rood fruit, maar niet té heftig. De crème voelt gewoon heel erg ‘grappig’ aan en ik kan het maar lastig omschrijven. De crème is lekker dik, maar de crème laat zich wel makkelijk uitsmeren en is dus niet te dik om ermee te werken.

Mijn huid voelt zo heerlijk zacht aan na een laagje van deze jelly-achtige moisture cream op mijn gezicht. Dat heerlijke zachte gevoel houd ik wel lekker voor een paar uurtjes en ik merk dat mijn huid er goed op reageert. Na het testen heb ik geen last gekregen van onzuiverheden, maar ook niet van droogheden. Top crème, maar helaas alleen wat aan de prijs.

Ingrediënten:

Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Diheptyl Succinate, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Glycerin, Potassium Cetyl Phosphate, Cetyl Alcohol, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, Cetyl Dimethicone, Glyceryl Stearate, Polyacrylamide, Sesamum Indicum Seed Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Carbomer, Tapioca Starch Polymethylsilsesquioxane, C13-14 Isoparaffin, Parfum, Caprylhydroxamic Acid, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Benzyl Benzoate, Laureth-7, Disodium EDTA, Hydroxycitronellal, Myristyl Alcohol, Sodium Hydroxide, Stearyl Alcohol, Limonene, Geraniol, Linalool, Citronellol, Cinnamyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, CI 14700, CI 19140.

De ingrediënten zien er redelijk uit, maar er is wel alcohol en parfum toegevoegd. Dit kan misschien nadelig zijn, maar ik heb geen last gehad van uitdroging. Ik vind het een fijne crème en ik vind alcohol en parfum ook geen vervelende ingrediënten en zal ze dan ook nooit vermijden.

Tags: