• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
The Body Shop | Duo body butter normal/dry skin

The Body Shop | Duo body butter normal/dry skin

Een heerlijke pot van 200 ml gevuld met vanille body butter en ik ben al snel om. Een vanille geur die doet al heel snel een heleboel goed bij mij, dus ook deze body butter kon ik niet laten liggen. Ik kocht hem alleen niet voor de vanillegeur, maar omdat deze body butter  voor twee verschillende huidtypes is. Ik heb namelijk een droog gezicht en droge benen, maar voor de rest heb ik een doodnormaal huidtype. Regelmatig heb ik een crème voor de droge huid gebruikt op mijn droge plekken en een crème voor de normale huid op de rest van de lichaam. TBS heeft de oplossing voor mensen die ook droge plekjes hebben op hun huid!

Een lichtere én een intensiever verzorgende bodycrème samengevoegd, en toch bescheiden, in één pot, voor verzorging van top tot teen. Van de geur van vanille wordt gezegd dat deze rustgevend is. Een uitstekende keus dus als je lekker in je vel wilt zitten! Hul jezelf in de rustgevende, zoete geur van vanille.

De body butter is in tweeen verdeeld in een grote pot van 200 ML. Vaak koop ik liever kleine potjes, omdat ik het lekker vind om meerdere geuren uit te proberen. Ik vind vanille echt een heerlijk geur, vandaar dat ik daar nu wel een grote pot van heb gekocht en ik was ontzettend nieuwsgierig naar de duo body butter en die is naar mijn weten niet verkrijgbaar in het klein. 

Ingrediënten: 

Aqua (water), Butyrospermum Parkii (sheaboter), Glycerin (glycerine), Theobroma Cacao Seed Butter (cacaoboter), Isododecane, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, PEG-100 Stearate, Cera Alba (bijenwas), Dimethicone, Glycine Soja Oil (soja-olie), Orbignya Oleifera Seed Oil (babassu-olie), Bertholletia Excelsa Seed Oil (paranotenolie), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (zoete amandelolie), Phenoxyethanol, Parfum, Dipentaerythrityl Hexahydroxystearate/Hexastearate/Hexarosinate, Xanthan Gum, Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Benzyl Benzoate, Vanilla Planifolia Extract (vanille-extract), Benzyl Alcohol, Disodium EDTA, Tocopherol (vitamine E), Coumarin, Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, Sodium Hydroxide, Hexyl Cinnamal, Benzyl Cinnamate, Citral, Citric Acid (citroenzuur), Farnesol, Geraniol, Amyl Cinnamal, Isoeugenol, Eugenol, Anisyl Alcohol, kleurstoffen: +/- Caramel, CI 19140, CI 15985.

 

De body butter voor de normale huid is meer een dunne bodylotion en de bodybutter voor de droge huid is echt veel dikker. Ik vind het echt een hele goede oplossing om twee verschillende producten voor verschillende huidtypes in één product te stoppen.

De bodybutter/lotion voor de normale huid voedt mijn huid goed gedurende de dag. Mijn huid wordt er erg zacht van en de geur is echt hemels. Voor de droge plekken is deze body butter/lotion niet genoeg en op de plekken die droger zijn gebruik ik de body butter voor de droge huid. De body butter voor de droge huid heeft dezelfde heerlijk geur, maar voedt mijn droge huid veel beter dan de versie voor de normale huid. Ideaal zo’n duo pot!

De body butter kost €16,00, maar dat heb ik er niet voor betaald. Ik vind 16 euro veel te veel geld voor een body butter ondanks dat ik de werking top vind. Ik wacht altijd op een goede aanbieding en scoor de body butters het liefst twee voor de prijs van één. 8 euro voor een grote pot body butter vind ik alweer een wat meer schappelijke prijs voor een body butter.

Er zijn meerdere duo varianten te verkrijgen bij TBS.

Tags: