• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
The Body Shop – Papaya Body Butter

The Body Shop – Papaya Body Butter

Ik heb de laatste tijd weer een heleboel producten opgemaakt, met name ook door mijn Pan Project waar jullie inmiddels ook een update over hebben kunnen lezen. Ik gebruik graag de body butters van The Body Shop en deze Papaya body butter kocht ik een hele tijd geleden met een kortingsactie. Tot die tijd had ik deze body butter niet opengemaakt, omdat ik nog een heleboel andere body butters open had staan. Doordat ik de afgelopen tijd diverse producten had opgemaakt was het tijd om een nieuwe body butter aan te breken. Ik wist dat ik nog wat dingen in voorraad had staan, want ik vind de body butters met hun prijs van €16 per stuk aan de dure kant, vandaar dat ik altijd lekker insla als er weer een actie is op de body butters.  Mijn (droge) huid zweert bij deze body butters en deze geur vind ik erg verrassend, warm en lekker voor tijdens de herfstdagen.

Op dit moment ligt de Papaya body butter niet in de winkel, maar tijdens de sale vind je eigenlijk altijd de Papaya Body Butter. Tijdens de sale zijn er altijd wat andere geuren bodybutters verkrijgbaar en ik vind het leuk om er regelmatig één te testen. De papaya body butter heeft een zoete fruitige geur, maar ik vind deze geur ook wel wat warms hebben, waardoor ik hem graag gebruik als het iets kouder word. In de zomer gebruik ik liever een frisse geur zoals de Sweet Lemon. In de winter kies ik vaak voor de Shea Boter of Olive. Tevens wil ik deze winter nog de Brazil Nut proberen of de Honeymania lijn!

Ik heb een lange tijd alleen maar de duo body butters gebruikt, waarin een bodylotion en een body butter in één pot zit. Mijn bovenlijf heeft namelijk vaak maar een bodylotion nodig, terwijl mijn benen vaak een stuk droger zijn en echt wel een body butter nodig hebben. Ik heb de laatste tijd veel de duo body butter gebruikt in de geur vanille. Mijn huid heeft op dit moment wel echt een body butter nodig, omdat mijn huid vaak met de overgang van de zomer naar de herfst erg droog wordt. Vandaar dat ik heb gekozen om nu een body butter open te maken, in plaats van een duo pot.

De body butters van TBS zijn ontzettend romig en dik van structuur. Ik baal altijd als ik een andere body butter probeer, dat ze nooit zo lekker vol en dik zijn als die van The Body Shop. Ik vind de structuur en de samensmelting van de body butter op je huid, echt heerlijk aanvoelen. Ik smeer mijn huid na het douchen altijd in met een body butter, of met de Spray & Go’s van Vaseline.  De Papaya Body Butter is voor een normale huid, maar met mijn normale/droge huid is deze body butter ook prima. De droge plekken worden goed gehydrateerd door deze body butter en biedt voldoende verzorging, ook op de plekken die wat extra’s nodig hebben. Gegarandeerd een zacht huidje met de body butters van TBS!

Wel moet deze body butter (en alle andere body butters van TBS) wel even de tijd hebben om in te trekken in je huid.

De body butters van The Body Shop kosten 16 euro per stuk, maar er zijn regelmatig leuke aanbiedingen bij The Body Shop op de body butters. Op dit moment kosten al body butters maar 10 euro, dus mocht je nog wat body butters willen hebben, dan is het nu tijd om in te slaan!

Tags: