• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Maybelline Color Drama Intense velvet lip pencil

Maybelline Color Drama Intense velvet lip pencil

De chubby sticks / lippotloden / lipsticks hoe deze potloodjes ook genoemd worden, ik ben groot fan! De Maybelline Color Drama Intense velvet lip pencil vind ik echt geweldig. De pencils hebben echt mijn hart gestolen. Waarom heb ik deze ook alweer niet eerder ontdekt? De kleuren zijn fantastisch (verkrijgbaar in maar liefst 9(!!) kleuren) en ik heb twee kleuren uitgekozen die ik zelf het mooiste vind.

Maybelline Color Drama Intense velvet lip pencil

De Color Drama is een zacht matte lipstick in potloodvorm met extra kleurpigmenten voor een krachtig kleurresultaat. Verkrijgbaar in negen intense kleuren.Door de kohl structuur is de Color Drama makkelijk en precies aan te brengen. Met 35% kleurpigmenten geeft deze lipstick bovendien  een intense kleur met dekkende finish

De potloodjes doen mij een beetje denken aan die dikke potloodjes waar kinderen mee kleuren. Die zijn vaak het beste vast te houden voor kleine kindjes. De lippencils zien er prima uit en ik vind het leuk dat je aan de onderkant het kleurtje al kan zien.

Ik nam twee kleuren mee in een aanbieding. Eerder liet ik ze liggen, maar ik kreeg ze niet uit mijn hoofd, dus vandaar dat ik ze nu pas ontdek.

Ik nam twee verschillende kleuren mee en deze spraken mij het meeste aan. In with Coral een hele mooie lichtroze kleur (echt koraalkleurig vind ik hem niet echt) en Pink so Chic een donkerpaarse tint. De namen vind ik niet echt passend helaas.

De swatches! Ahhhhh daar word ik zo blij van! Het pigment! Het matte effect! Wauw geweldig!

In with Coral, echt een roze tintje. Een goed mat lipproduct en daar ben ik heel erg blij mee. Ik heb eerst een buitenste lijntje gemaakt en vervolgens mijn lip verder ingekleurd met het potloodje, wat gemakkelijk gaat. Iets wat droog is de lippencil, maar met matte lipproducten is dat al snel het geval.

Pink so chic, een mooie paarse tint. Echt een leuk kleurtje, die ik steeds leuker begin te vinden. Ik droeg eigenlijk nooit echt dit soort kleurtjes, maar vind het wel tof staan!

Tip van de make-up artist van Maybelline: Color Drama geeft een mooie matte finish. Wil je toch voor glans gaan? Breng dan een Babylips aan op je lippen nadat je ze hebt ingekleurd met de Color Drama.

De Maybelline Color Drama Intense velvet lip pencil vind ik echt heel erg mooi. Deze twee kleuren vind ik erg goed bij mij passen. Een wat meer dagelijkse kleur en een mooie kleur voor in de avond. De lippencils blijven heel erg goed zitten en ik ben er heel erg blij mee en ze kosten €6,99 per stuk. Ik kocht deze in een fijne 1+1 actie, die Maybelline regelmatig heeft.

Tags: