• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Favoriete zonnebrand, haarspray & aftersun

Favoriete zonnebrand, haarspray & aftersun

Het is de afgelopen dagen lekker warm geweest en wij willen natuurlijk ook goed beschermd de zon in. Ik heb in de loop van de jaren heel wat zonnebrand producten uitgeprobeerd en met mijn lichte huid moet ik mij ook wel beschermen. Ik verbrand niet heel erg snel, maar ik moet mij wel regelmatig insmeren. Favoriete zonnebrand, haarspray & aftersun! Mijn musthaves op het gebied van zon. Bedenk er voor de rest nog maar een leuk land bij, een heerlijke temperatuur, voetjes in het water, hoedje op je hoofd en een cocktail in je hand.

Ik ga geen hele preek houden over het insmeren zelf en wanneer je uit de zon moet blijven. Als goed is weet iedereen dat nu wel! Ik wil gewoon mijn favoriete producten even met jullie delen. Ik ben wel erg benieuwd of jij net als ik gewoon favoriete producten heb, die je ieder jaar opnieuw koopt, omdat je ze zó fijn vindt.

Zonneproducten van Kruidvat

Het lijkt bijna wel een reclameartikel voor Kruidvat, maar dat is het niet haha. Ik vind de zonnebrand producten van Kruidvat heel erg fijn, zowel de transparante spray (die nog vrij nieuw is in het assortiment, de ‘gewone’ spray en de haarspray. Ik vind de producten van Kruidvat goed betaalbaar en ze werken ook echt heel erg goed. De aftersun is ook prima, maar de geur vind ik maar mwah.

Voor mij geen zonnebrand van 30/40 euro, deze vind ik gewoon het allerbeste werken. Sowieso ben ik niet van de hele dure producten en vind ik de zonnebrandcrème van Nivea of Garnier al aan de prijs.

Haarspray

Blond haar is heel erg kwetsbaar, vandaar dat ik een haarspray gebruik die mijn haar iets minder droog/dof maakt. Mijn haar wordt ook beter doorkambaar en bovendien ruikt de haarspray ook nog eens heel erg lekker. Ik word wel altijd raar aangekeken als ik dit product gebruik in mijn haar. Veel mensen kennen een haarspray om je haar te beschermen tegen de zon, toch niet. Ben jij er bekend mee?

Voor aftersun heb ik namelijk een andere topper, namelijk deze van Yves Rocher. Ik gebruik deze al zolang als ik mij kan herinneren én geen één andere aftersun ruikt zo lekker als deze. Ik krijg meteen een vakantiegevoel van de geur van de aftersun én zodra je die opsmeert ruik je gewoon naar ‘vakantie’.

Biodermal Zonnefluide kocht ik omdat ik last kreeg van pigmentvlekken in mijn gezicht. Mijn pigmentvlekken zijn iets verminderd en er komen vooral geen nieuwe pigmentvlekken meer in mijn gezicht. Ik gebruik dit product over mijn dagcrème heen en daaroverheen doe ik dan mijn foundation die ook nog een SPF bevat.

Hebben jullie vaste producten die jullie graag gebruiken op zonnebrandgebied?