• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Maybelline Color Show Brocades

Maybelline Color Show Brocades

De Color Show lakjes van Maybelline liggen al langer in de schappen, maar ik moet zeggen dat ze nog niet had uitgeprobeerd. Ik heb ze niet uitgeprobeerd, of aangeschaft omdat ik ze niet spannend genoeg vond. Saaie kleuren en veel te voorspelbaar, vandaar dat alle andere lakjes niet mijn stash hebben bereikt.  Voor de feestdagen heeft Maybelline vier hele spannende lakjes toegevoegd namelijk de Color Show Brocades! Prachtige, leuke lakjes en ook nog eens gewoon te koop bij de drogist! Vandaag laat ik drie van de vier lakjes aan jullie zien. Tevens hebben deze lakjes ook nog eens een leuke prijs, namelijk €3,99 per stuk. 

Mijn nagelriemen zijn echt vreselijk de laatste tijd. Ik heb al heel wat potjes Lemony Flutter en tubes handcrème gesmeerd, maar er ontstaan continu ontelbare velletjes grrrrr. Iemand nog andere tips dan handcrème en LF tegen droge vingers/nagelriemen en velletjes???

Wauw wauw wat zijn deze lakjes toch alle drie, stuk voor stuk, prachtig! De vierde is een zilveren variant en die is ook heel erg mooi. Ik heb zelf al meerdere zilveren lakjes, dus ik denk niet dat ik naar de drogist ren om de andere te kopen. Ik draag op alle foto’s twee laagjes en voor de gehele dekking is een derde laagje nog net even wat mooier. De lakjes zijn stuk voor stuk allemaal erg snel droog en daar houd ik dan ook van. Dit zijn dé ideale lakjes voor de feestdagen! Gewoon lekker te koop bij de drogist, regelmatig leuke 1+1 gratis acties, of andere acties, waardoor je deze juweeltjes vast óók nog eens met korting kan scoren.

Tags: