• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Bourjois | Intense Smoky palettes

Bourjois | Intense Smoky palettes

Bourjois komt met wat nieuws, namelijk drie mooie Intense Smoky palettes, voor een intense, smoky en sexy blik! De palettes zijn verkrijgbaar in drie kleurenvariaties, om drie totaal andere Smoky eyes mee te maken. De palettes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren combinaties: Rosé twisté, Violet constellé en Paon élégant. Wat helemaal nieuw is dat er naast twee oogschaduws, ook per palette een bijpassende eyeliner is toegevoegd. Ga jij voor een mooie Intense Smoky eyes met één van deze nieuwe palettes van Bourjois?

Ik vind de vormgeving van de palettes erg leuk! De vormgeving is niks nieuws, maar ik heb deze palettes nog niet eerder in mijn bezit gehad. Ik had verwacht dat ik de pans waar de oogschaduw/eyeliner inzitten, wat klein zou vinden en misschien onhandig in gebruik, maar daar is totaal niets van waar.

De palettes zijn verkrijgbaar in drie kleuren/kleur harmonieën en een prachtig pigment.

61 Rosé twisté: 1 bois de rose oogschaduw, 1 brun rosé oogschaduw, 1 brun rosé liner.  (bruin tinten)

Neutrale tinten voor een mooie dagelijkse look. De eyeliner past precies bij de twee bruintinten!

62 Violet constellé:
1 gris argenté oogschaduw, 1 gris indigo oogschaduw, 1 prune foncé liner. (grijs/paars)

Grijs met paars is eigenlijk een verrassend mooie combinatie. Twee kleuren die eigenlijk niet snel samen zou dragen in een look, maar het is echt een goede match!

63 Paon élégant:
1 bleu paon oogschaduw, 1 argentée oogschaduw, 1 paon intense liner. (zilver/blauw)

De blauwe kleur is echt prachtig! De zilveren kleur matcht ook zo mooi met de blauwe kleur.

De bruintinten vind ik wat simpel en gewoontjes. Bruine oogschaduw heeft iedereen wel genoeg in zijn stash zitten. Veel te veilig voor ‘Intense Smoky’. De andere twee varianten de zilver/blauwe variant en de grijs/paarse variant vind ik erg leuk, lekker anders voor Smoky eyes! Ik ben gelijk aan de slag gegaan met de zilver/blauwe variant en ik heb daar een look meegemaakt. De oogschaduws zijn fijn aan te brengen en blenden dan ook goed uit. Als extra is de eyeliner toegevoegd aan het oogschaduwduo, maar ik merkte tijdens het swatchen al dat de eyeliner nogal droog is. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het erg lastig vond om de eyeliner aan te brengen, de eyeliner liet zich echt niet makkelijk aanbrengen. Ik heb het ook nog even met een ander kwastje geprobeerd, maar geef mij maar een gewone eyelinerstift in een matchend kleurtje bij mijn ooglook. Ik vind het idee van de bijpassende eyeliner namelijk wél erg tof!

Ik ben tevens ook erg bang dat de eyeliner erg snel uitdroogt in het palette, vooral omdat de eyeliner nu al aan de droge kant is. De oogschaduws vind ik allemaal stuk voor stuk erg tof en ik die ga ik zeker vaak gebruiken in diverse look. Ik ga nog even oefenen met de eyeliner!

Tags: