• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Love |  Mini Marshmallows & M’n kerstmok

Love | Mini Marshmallows & M’n kerstmok

Wanneer ik naar deze foto’s kijk wil ik meteen weer een warme chocolademelk met marshmallows. Helaas mag ik niet teveel chocolade, omdat ik een lichte chocolade intolerantie/ allergie heb. Het is echt niet zo dat als ik één chocolaatje eet dat mijn gezicht opzwelt etc, het is in eerste instantie helemaal niet aan mij te zien. Mijn huid zwelt niet op, wordt niet meteen rood, maar ik krijg wel vreselijke jeuk ervan. Zo’n jeuk dat als ik in de avond in mijn bed lig ik mijn hele huid open krab zo erg jeukt het. Chocolade met mate, dat gaat prima, alleen dat is in de decembermaand wel erg lastig. Kerstkransjes met chocolade en een lekkere vulling? Love it! Alle desserts met chocolade? Warme chocolademelk? Cakejes/koekjes of taartjes met chocolade? Ja, ik vind alles lekker en dat is een nadeel. Ik had al een hele lange tijd geen chocolademelk meer gedronken én ik had net marshmallows gekocht, dus een mooi excuus om weer eens lekker een chocolademelk te drinken. Deze combinatie is echt goddelijk! Gelukkig vind ik de marshmallows ook erg lekker in latte macchiato.

Dan mijn kerstmok! Ik kwam deze een tijdje geleden tegen bij de Action en ondanks het toen nog november was, moest en zou ik er dus meteen uitdrinken! Geweldig is mijn kerstmok hé!

Marshmallows voor in je warme chocolademelk, latte of cappuccino? Je ziet ze opeens overal opduiken! Ik kocht deze bij de Action, maar bij de AH heb ik ze ook al in de schappen zien liggen. Ben jij ook een groot fan van warme dranken zoals chocolademelk, latte’s en cappuccino’s met marshmallows?