• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Treacle Moon douchegels en scrub!

Treacle Moon douchegels en scrub!

Ik heb een zwak voor douchegels en al helemaal voor douchegels met een leuk uiterlijk. Treacle Moon is overgewaaid vanuit Engeland en wordt sinds kort in Nederland verkocht. Treacle Moon heeft allerlei verzorgingsproducten voor in de badkamer er zijn namelijk 9 bad- en showergels verkrijgbaar,3 bodyscrubs, 2 bodycrèmes en twee stukken handzeep en deze leuke producten kun je kopen bij de grotere filialen van de AH. Alleen al voor het leuke uiterlijk zou je deze producten willen hebben toch? 

Ik vertelde dus al dat ik echt een sucker ben wat betreft douchegels. Als ik de fles er al leuk uit vindt zien (ondanks dat de flessen natuurlijk dik nageaapt zijn van het succesvolle merk Philosophy) dan ben ik eigenlijk al zowat om. Als het merk ook nog hele leuke en originele geuren verkoopt, dan moet ik gewoon daar iets van kopen. Ondanks dat ik een jaarvoorraad aan douchegels thuis heb staan en zelfs nog wel eens wat weggeef omdat ik het anders allemaal niet op kan maken, koop ik toch weer twee douchegels (en een scrub) om nog meer in huis te hebben (zwak hé, ik weet het). Het is al zo lastig welke douchegel ik deze keer weer meeneem onder de douche, dat allemaal even terzijde. Ik kocht One Ginger Morning en Warm Cinnamon Nights bad- en douchegels en That Vanilla Moment bodyscrub.

Treacle Moon heeft niet alleen hele mooie, lekker ruikende vrolijke producten in huis, ze steunen ook nog eens goede doelen. Ze steunen onder andere Khandel Light, een project waarbij Treacle Moon kansarme kinderen India sponsort voor het verkrijgen van onder andere schoon drinkwater, huisvesting, scholing en een betere gezondheidszorg.  Jij een heerlijk ruiken product en je helpt er ook nog eens kinderen mee in India. Ik vind het een heel goed initiatief van Treacle Moon.

Ik heb alle geuren even besnuffeld in de AH, maar ik koos voor deze producten die mij voor de seizoenen herfst/winter het meeste aanspraken. De bad- en douchegels zijn echt mega flessen van een halve liter, wauw <3. Ik koos voor de heerlijke tijdelijke variant Cinnamon Nights, een lekkere winterse kaneelgeur. Ik ben gek op winterse geuren en een douchegels met een kaneelgeur had ik nog niet. Hmm een ware geursensatie en vrolijkheid met de rode kleur op mijn huid onder de douche. De kaneelgeur blijft lekker even hangen zonder dat het te overheersend wordt.

Na de rode geursensatie onder de douche gaan wij naar deze vrolijke groene One Ginger Morning. Een lekkere frisse douchegel ideaal voor in de ochtend, met gember geurnoten.  De warme Cinnamon Nights vind ik ook meer lekker voor in de avond. Een ideale wintergeur, heerlijk als die geur nog even blijft hangen als je lekker op de bank onder een dekentje ligt. One Ginger Morning is een pure verfrissing voor de ochtend.

Ingrediënten douchegels: SLES,  parfum en parabenen. Een gewone budget bad- en douchegel. Ik heb er zelf geen problemen mee als deze ingrediënten in een douchegel zitten. Deze douchegels werken totaal niet uitdrogend bij mij, zorgen voor lekker veel schuim en ik vind de kleurtjes zo leuk onder de douche. Bovendien vind ik deze geuren zelf heel erg lekker! Ook zijn er diverse fruitgeuren te krijgen, maar die laat ik maar lekker liggen. Ik ben niet zo’n fruitgeur type, geef mij maar lekkere, warme geuren mhhmm.

Naast de heerlijke bad-en douchegels van Treacle Moon, komt het merk ook met diverse scrubs. Ik koos voor That Vanilla Moment  (225ml), omdat ik zelf gek ben op vanille-momentjes. Naast kaneel (en kokos in de zomer) vind ik vanille een geur die altijd goed is. Een lekkere warme geur en scrubdeeltjes die niet te grove zijn voor mijn lichaam. Wanneer ik mijn huid heb gescrubt met deze body scrub voelt mijn huid lekker zacht aan en gelukkig niet geirriteerd, daar heb ik nog wel eens last van wanneer de scrub te grove is. Ik ben fan van deze scrub en de vanille geur is natuurlijk mooi meegenomen.

Ingrediënten scrub: Aqua (Water),Silica Paraffinum Liquidum (Mineral Oil) ,Petrolatum ,Cetearyl Alcohol ,Glyceryl Stearate SE ,Stearic Acid ,Hydrogenated Jojoba Oil ,Parfum (Fragrance) ,Limonene ,Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer ,Denatonium Benzoate ,Sodium Hydroxide ,Phenoxyethanol ,Methylparaben ,Butylparaben ,Ethylparaben ,Isobutylparaben ,Propylparaben ,CI 77499 (Iron Oxides) ,CI 19140 (Yellow 5) ,CI 14700 (Red 4)

Parabenen, alcohol en heel veel minerale oliën zitten er in deze scrub.

Alle geursensaties van Treacle Moon:

The Raspberry Kiss: De sprankelende geur van sappige frambozen
That Vanilla Moment: De weelderige verleiding van romige vanille
One Ginger Morning: Pure verkwikking met geurnoten van gember
My Coconut Island: De exotische eilandgeur van kokos
Those Lemonade Days: De verkwikkende frisheid van sprankelende citroenen
Iced Strawberry Dreams: Het zoete van rijpe aardbeien
Her Mango Thoughts: Fruitige bubbels met een vrolijke mango-twist
Warm Cinnamon Nights: De winterse geurbeleving  met kruidige kaneelaccenten
Her Lavender Story: Pure rust en ontspanning met geurnoten van lavendel

Those Lemonade Days en My Coconut Island zou ik zeker willen proberen, maar dan wel in de lente/zomer. Ik heb juist gekozen voor warmere geuren voor het najaar.

Treacle Moon verzorgings- en doucheproducten zijn verkrijgbaar bij de 150 grootste filialen van de AH en op de webshop van de Albert Hein en ze zijn te koop voor €4,95 per stuk.