• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Van herfst naar wintergarderobe

Van herfst naar wintergarderobe

Het begint langzaamaan kouder te worden en mijn voeten willen eigenlijk het liefst alleen nog maar warme Uggs. Mijn tussenjas neemt langzaamaan plaats voor mijn winterjas en ook mijn garderobe vraagt om een aanpassing, de wintertruien/vesten en warme thermo-leggings kunnen weer de kast in. Inmiddels heb ik ook alweer mijn dikkere sjaals tevoorschijn gehaald en heb ik al met handschoenen en een muts gefietst. De winter komt eraan en als wij Piet mogen geloven kan er deze dagen al wat Winterse neerslag vallen.. Liever niet eigenlijk nog, ik ben nog niet klaar voor de sneeuw hoor. De snowboots heb ik nog steeds niet aangeschaft en misschien dat ik er dit jaar aan ga geloven, maar eerst ga ik plaats maken in mijn kast voor een heleboel wintertruien. Van herfst naar wintergarderobe met de items van otto.nl.

Ik vind het heerlijk om mijn garderobe aan te passen aan het seizoen. Heerlijk alle kleding die je hebt op je bed te gooien, alles passen of je het nog mooi vindt/aan gaat trekken en dan alles in delen in je kasten. Tot mijn grote verbazing kwam ik er achter dat ik eigenlijk nog maar heel weinig truien en vesten heb om mijn wintergarderobe compleet te maken. Ik heb wel wat dunne truien en vesten, die ik dus graag aantrek in de herfst, maar in de winter pak ik mij het liefst van top tot teen in, als über’-koukleum. Ik ben op zoek gegaan naar truien en vesten, om mijn garderobe mee aan te vullen. Met wat meer warme vesten en truien, zodat ik lekker laagjes op laagjes kan dragen en creëren, mag het van mij een heel klein beetje gaan sneeuwen. Klein laagje maar hoor, ik wil graag nog op de fiets gewoon richting het werk kunnen komen. Deze truien en vesten spreken mij heel erg aan en staan op mijn ‘nog te wensen lijstje’ voor de winter. Deze truien en vesten kun je vinden bij OTTO.

Tags: