• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
Method Allesreiniger & Handzeep

Method Allesreiniger & Handzeep

Ik kreeg laatst een bijzonder en interessant mailtje of ik een pakketje wilde ontvangen, maar er werd niet gezegd wat er precies in dat pakketje zou zitten. Ik vind verrassingspakketjes heel erg leuk dus ik liet mij graag verrassen. Er kwam een prachtig pakketje binnen  met daarin een Method Allesreiniger en een handzeep. Method is voor mij onbekend, dus ik vond het erg leuk om er kennis mee te maken. Tevens heb ik ook een eigen huis, dus er gaan heel wat schoonmaakmiddelen in een jaar doorheen! Heel veel schoonmaakmiddelen vind ik maar suf en ze ruiken echt niet prettig. Ik werd nieuwsgierig en probeerde deze Method Allesreiniger & Handzeep een tijdje uit! Vandaag eens een andere review dan anders, want in het dagelijks leven ben ik zo nu en dan ook gewoon ‘huisvrouw’ en vind ik dit soort dingen ook erg interessant!

Maak kennis met Method

Maak kennis met Adam Lowry en Eric Ryan, de trotse bedenkers van method. Samen hebben ze een van de snelst groeiende bedrijven in Amerika uit de grond gestampt en bovendien de sector van de was- en reinigingsmiddelen op z’n kop gezet. én toch beschouwen ze zichzelf niet als helden. terecht. want het zijn SUPER-helden. en zoals het hoort bij échte superhelden, hebben ook zij hun krachten verworven nadat ze zijn blootgesteld aan schadelijke chemische bestanddelen. van poetsproducten om precies te zijn. maar in plaats van groene monstertjes te worden of de gave te krijgen om met vissen te praten, hebben Eric en Adam er iets anders aan overgehouden: een SUPER-idee.

Eric was er van overtuigd dat mensen reinigingsmiddelen willen die ze niet onder het aanrecht hoeven te verstoppen. en Adam wist hoe je ze moest maken zónder vervuilende chemische ingrediënten. met verenigde krachten hebben ze er hun missie van gemaakt om een volledig gamma aan huishoudproducten te ontwikkelen die krachtiger zijn dan een fles natriumhypochloriet, zachter dan duizend puppylikjes én in staat om hele huizen te reinigen in nauwelijks een halve dag.

Verpakkingen

Het eerste wat mij opviel waren de leuke, kleurrijke verpakkingen die mij tegemoet kwamen doen ik de doos opende. Er zat ook wat informatie bij en alle schoonmaakmiddelen hebben zijn eigen kleur. Veel bedrijven die schoonmaakmiddelen produceren geven niet heel om de verpakkingen en is de verpakking een bijkomstigheid. Method geeft juist heel veel aandacht aan de verpakkingen en de designer Joshua Handy is voor de verpakkingen gestrikt, dus echt super leuk dat Method zoveel aandacht aan de verpakkingen besteed.

Method Allesreiniger in Lavendel €3,89

Vet + vuil maken geen schijn van kans tegen de powergreen™-technologie. elke verstuiving deelt rake reinigingsklappen uit. ecologische afbreekbare reinigingsmiddelen op basis van mais + kokosnoot schakelen vuil moeiteloos uit en laten daarbij maar één ding achter: een sprankelend gevoel van voldoening.

Franse lavendel: dé enige echte lavendel. deze betoverende mengeling van lavendel, bergamot, paarse salie + kamille doet je wegdromen van een pittoresk plaatsje op het franse platteland. waar toevallig de zon altijd schijnt + al je poetsfantasieën in één knip uitkomen.

Ik vond de allesreiniger toen ik hem zag heel erg bijzonder. De allesreiniger komt in een mooie spuitflacon en dat vind ik heel erg handig in gebruik. Hiervoor gebruikte ik eigenlijk gewoon een allesreiniger waar ik een scheutje van in een emmer deed en zo aan de slag ging. Ik spuit deze allesreiniger op het oppervlak wat ik wil schoonmaken (of verdun het eventueel met water) en het is super makkelijk schoonmaken. Ik ontving de allesreiniger in lavendel. Lavendel is niet mijn favoriete geur en doet mij soms een beetje denken aan wc spray.  De roze grapefruit versie (waar ik de handzeep van heb) vind ik veel lekkerder. Ondanks dat ik de lavendelgeur mwah vind, vind ik de werking van de allesreiniger wel echt top!

Ingrediënten: Aqua, Decyl Glucoside, Sodium Gluconate, Sodium Carbonate, Parfum, Citric Acid, Linalool, Potassium Hydroxide, Colorant

Method Handzeep in Grapefruit €3,29

het is 4 uur in de namiddag. je wil niet weten waar jouw handen ondertussen allemaal hebben gezeten. misschien dat je ze beter gewoon wast in plaats van erover na te denken. waar je wel even bij stil moet staan, is waarmee je ze wast. tenzij je sowieso al onze ecologische, heerlijk ruikende handzeep gebruikt, die bovendien vrij is van parabenen. in dat geval mag je jezelf een welverdiend en geurig applausje geven. Van sommige geuren spring je spontaan een gat in de lucht, letterlijk. zoals van deze verfrissende fusie van roze grapefruit, bloedsinaasappel + cassis. het zou ons écht niet verbazen indien je dadelijk als een kangoeroe het hele huis rondspringt. dat gebeurt wel vaker.

Deze geur is zooooo lekker! Ik zou alles wel in deze geur willen hebben om schoon te maken. Deze geur ruikt zo lekker verfrissend zonder dat het storend is. Hmm ik ben dol op deze geur en wil ook zeker deze geur als allesreiniger hebben! De geur blijft ook licht hangen op mijn handen en dat vind ik prettig. Schuimt ook lekker en ik vind het prettig als een handzeep schuimt.

Ingrediënten: Aqua, Sodium Lauryl Sulfate, Decyl Glucoside, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Parfum, Glycerin, Limonene, Citric Acid, Hexyl Cinnamic Aldehyde, Citronellol, Magnesium Chloride, Magnesium Nitrate, Linalool, Sodium Citrate, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 14700, CI 1720

Conclusie

Ik ben echt dol op deze producten van Method! De allesreiniger werkt heel erg fijn, alleen lavendel is mijn geur niet echt, dus volgende keer zou ik een andere geur nemen! De handzeep vind ik echt heerlijk en de roze grapefruitgeur vind ik heel erg bijzonder. De handzeep werkt prettig en schuimt goed. Ik ben erg enthousiast over de producten van Method en mijn complimenten voor het leuke design!

Verkrijgbaarheid

De producten van Method zijn verkrijgbaar via deze website en zijn te koop bij de AH!

Tags: