• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Mijn liefde voor sneakers

Mijn liefde voor sneakers

Ik denk dat mijn liefde voor sneakers bij vele van jullie al bekend is. Ik heb een kast vol schoenen en het grootste gedeelte van mijn schoenenkast bestaat uit sneakers. Ik heb al heel wat All Stars, Nikes & Adidasjes versleten. Het laatste jaar zijn sneakers helemaal in én loopt de hele wereld op sneakers! Voor mij geweldig dat er opeens nog meer sneakers verkrijgbaar zijn, maar ook wel eens lastig als je maat continu overal is uitverkocht.  Op de Stan Smith Adidas schoenen moest ik toen ook een tijdje wachten, maar tot m’n grote geluk vond ik deze toen bij Otto.

Na het zien van de Adidas Supercolor sneakers was ik heel erg enthousiast. 50 kleuren die uitgebracht werden. 50 paar nieuwe sneakers (!!) en ik werd er gelukkig van en ik wilde alle sneakers hebben. Ik heb meerdere kleurtjes gepast, maar ik werd niet van één bepaalde kleur enthousiast, dus ik heb nu de grijze besteld. Ook super tof en deze zijn wat makkelijker te combineren.

Otto heeft een groot aanbod aan sneakers voor dames. Heel veel bekende merken op sneakergebied en het aanbod aan sneakers wordt dan ook regelmatig bijgevuld. Ik heb al meerdere malen sneakers besteld via Otto en ik vind het ook prettig dat ze mijn favoriete merken verkopen (VANS, Adidas, Converse & Nike). Mijn witte Stan Smith Sneakers zijn denk ik wel het aankoop van het jaar en nu wacht ik nog even op de Super Color in grijs.

Tags: