• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Food
Snelle Lunch-tip | (volkoren) cracker met kipfilet & avocado

Snelle Lunch-tip | (volkoren) cracker met kipfilet & avocado

Vandaag heb ik een hele snelle lunch-tip voor jullie. Ik ben niet zo’n broodeter, dat eet ik doordeweeks al meer dan genoeg, dus op de dagen dat ik vrij ben eet ik liever iets anders dan een ‘gewoon broodje kaas’. Ik probeerde vorige week deze combinatie (volkoren) cracker met kipfilet & avocado. Hmmm echt super lekker! Zo lekker dat ik het deze week weer maakte!

Een recept is het echt niet te noemen, maar het is wel een hele handige lunch-tip! Ik heb een volkoren/sesamcracker genomen (zie je niet echt zo enorm belegd is mijn cracker hihi), twee plakken kipfilet, wat avocado reepjes, zwarte peper en een kleine paprikapoeder. Ik vind dit echt super lekker en ik vind het leuk om regelmatig wat anders te maken als lunch!

Wat maak jij als lunch als je eens een keer geen zin hebt in brood?