• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Loavies Pre Spring Collectie

Loavies Pre Spring Collectie

Loavies is één van mijn favoriete webshops en ik heb daar al een heleboel items besteld. Ik kreeg net een mailtje in mijn inbox dat er weer een nieuwe collectie is uitgebracht en dat is de pre spring collectie met allemaal heerlijke items voor de lente. Wat een prachtige collectie met mooie kleuren, stoffen en diverse items! Ik deel graag m’n favorieten uit deze collectie met jullie!

De prachtige lange jas is er nu ook in wit en die staat meteen op m’n wishlist voor als het weer wat mooier weer wordt, net als de toffe geruite blouse mét franjes, de mooie tas met chains en toffe hoedjes. Dit zijn m’n favorieten!

Heb jij wel eens iets besteld bij Loavies? Heb je de nieuwe collectie al gezien?

Tags: