• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Essence Eyeliner Pen Extra Longlasting

Essence Eyeliner Pen Extra Longlasting

Vandaag review ik weer eens een budgetproduct, namelijk de Essence Eyeliner Pen Extra Longlasting. Ik gebruik regelmatig eyeliner en ik ben wel van de flinke eyeliner. Tim vind het wat minder als ik een eyeliner met wing draag (veel te overdreven) en ik wissel gewoon graag af met make-up. Je kan zoveel kanten op met make-up, dus ik vind het leuk om iedere dag wat anders te dragen. Je draagt immers ook niet iedere dag dezelfde kleding! Ik heb heel wat eyeliners uitgeprobeerd én vandaag probeer ik er gewoon weer eentje.

De verpakking van de eyeliner is prima! Gewoon een zwarte verpakking met witte letters, weinig poespas voor de rest. Ik vind eyeliners in een stiftvorm wel altijd heel erg prettig met het aanbrengen, omdat ik het heel precies vind werken. Deze eyeliner heeft dan ook zo’n fijn stiftje en deze eyeliner brengt heel erg fijn aan.

Ik kocht deze eyeliner, omdat de eyeliner die ik standaard heb van Essence er op dat moment niet was en ik echt een nieuwe eyeliner nodig had. Ik had wat reviews opgezocht en deze kwam goed uit testen, dus ik wilde het ook wel proberen. Budget producten probeer ik graag en dan vind ik het ook wat minder erg als het niet helemaal mijn ding is.

Met de eyelinerpen van Essence is het wel wat lastig om een heel dun lijntje te zetten zo op m’n arm, maar op mijn oog merk ik wel dat ik een dunner lijntje kan trekken. De eyeliner is niet gitzwart en dat mag die van mij wel zijn. De swatches gaan maar moeilijk van m’n arm af en ik heb er een remover bij moeten pakken die op basis is van olie. Een vettere remover haalt de swatches er wel goed af.

Alleen hoe goed de eyeliner op m’n arm zit, zo dramatisch vind ik de eyeliner op mijn oog. Ik vind de eyeliner geweldig met aanbrengen en de wing die je er zo makkelijk mee kan tekenen, maar wat vlekt de eyeliner op m’n ooglid en wat geeft die enorm af.

Na 5 minuten. Ik kon niet eens een foto nemen zonder dat de eyeliner gevlekt was

Na 1 uur

Ik ben niet te spreken over deze eyeliner. Longlasting is de eyeliner op mijn arm, maar op mijn ogen is het na een paar minuten al uitgelopen / gestempeld op mijn ooglid. Ik draag hier een oogschaduwbasis en ik heb wel wat vette oogleden, maar deze eyeliner vind ik wel echt heel erg slecht. Laat deze maar lekker in de winkel liggen. Ik kies liever volgende keer weer voor de Liquid Eyeliner van Essence, die is geweldig!

De Essence eyeliner pen kost €2,59 en is te koop bij Kruidvat of Trekpleister

Tags: