• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
My Favourite Jewellery Small Box

My Favourite Jewellery Small Box

Ik ben echt gek op sieraden, maar een groot nadeel is dat m’n sieraden op diverse plekken liggen, waardoor ik ze niet heel erg snel omdoe. Ik had een periode dat ik altijd oorbellen droeg, maar de laatste tijd draag ik eigenlijk bijna nooit meer oorbellen en vooral niet in al m’n oorgaatjes (twee rechts/drie links) en draag ik als ik al eens oorbellen draag alleen maar in m’n eerste oorgaatje een oorbel. M’n pandora armbanden draag ik heel erg graag en ook m’n Mi Moneda of mijn andere kettingen, zoals één van m’n statementkettingen. Ik zag (en is nog steeds verkrijgbaar) deze toffe Jewellery Small Box bij Modemusthaves én die moest ik hebben!

Eindelijk m’n favoriete (duurdere) sieraden in een mooie box, die ook nog eens heel erg leuk is om naar te kijken. Je kan natuurlijk niet alleen maar sieraden opbergen, maar ook m’n favo lipsticks.  Ik vind het heel erg om sieraden af te wisselen, net als de inhoud van deze sieradenbox. Ik heb er nu een paar sieraden ingedaan, die ik nog niet zolang hebt en die ik de laatste tijd graag draag. De My Favourite Jewellery Small Box is te koop bij Modemusthaves (ook een grotere versie) en kost €14,95