• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Nike Air Max Thea Print

Nike Air Max Thea Print

Deze Nikes Air Max Thea in diverse kleurtjes stonden al een tijdje op mijn wishlist, samen met de Adidas Superstar (wit met zwarte streep) die nergens te verkrijgen is. Gelukkig kon ik deze Nike Air Max Thea Print bemachtigen. Ik vind de kleur heel erg tof én ze lopen zo lekker! Ik wist zeker dat ik nog een paar nikes wilde hebben en toen deze toevallig op mijn pad kwamen, kon ik ze al snel doorstrepen. Leuk zo’n gekleurd paar in mijn kast!

De Nike Air Max Thea Print zijn zeker niet goedkoop €124,99, maar uit ervaring weet ik dat je onwijs lang doet met een paar Nikes. Zeker als je net als ik nog meer schoenen daarnaast draagt én niet maar één paar die je aan hebt totdat je die geheel hebt afgesleten.

Het printje vind ik heel erg tof, lekker zomers! Ik heb al diverse combinaties gemaakt met deze nikes én ze komen nog wel een keer voorbij in een outfitpost. Op deze foto zie je al even dat ik ze aan heb. Ik ben zo happy met deze schoenen! Het wordt wel steeds lastiger om te kiezen welke schoenen ik ga aan doen iedere morgen..

Tags :