• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
New hair | Strawberry Blonde

New hair | Strawberry Blonde

In december liet ik mijn haren donker verven en de reacties daarop waren fantastisch! Onwijs veel lieve reacties gehad hoe mooi ze het vonden staan en dat het beter is dan het blonde.. Ik vind beide heel erg mooi én mijn haar is nu weer een stukje lichter.. Waarom? Omdat ik het bruin/rode prachtig vind als het net is geverfd, maar het heeft zoveel onderhoud nodig en de kleur is ontzettend snel vervaagd en dat was ik eigenlijk een beetje zat aan het worden. De kleur is perfect, maar na twee/drie keer wassen vind ik de kleur grauwer worden. Tijd voor een nieuwe kleur (en straks weer richting blond) als tussenkleur. Strawberry blonde it is!

Mijn haar heeft de laatste tijd heel wat chemicaliën te voortduren gehad, dus het is best wel droog op het moment. Ik heb al als advies van mijn kapper gekregen om even een nachtje met een masker te slapen, om het intensief te verzorgen gedurende de nacht. Ik wilde eigenlijk ook nog highlights, maar omdat de conditie van mijn haar dan heel slecht wordt én ik deze lengte wil behouden, heb ik daar niet voor gekozen. Ik vind deze kleur heel erg mooi én warm en met de zon wordt het vanzelf steeds wat lichter en ik kan altijd over een paar weken als mijn haar weer wat hersteld is, een paar highlights erin doen! Ik ben weer helemaal happy met mijn haar!

De laatste tijd droeg ik mijn haar best veel vast, gewoon omdat ik niet meer tevreden was. Nu hangt het weer lekker los op mijn schouders en is er weer een mini puntje af!

Ik vind het heel erg leuk om zo nu en dan eens van haarkleur te veranderen. Als je door mijn blog scrolt zie je diverse haarkleuren, zo leuk!

Tags: