• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
Lifestyle wenskaarten van Hallmark

Lifestyle wenskaarten van Hallmark

Ik vind het heel erg leuk om een kaartje te krijgen! Zomaar, of omdat je jarig bent of een kerstkaartje. Ik vind het allemaal heel erg leuk en ik ben blij dat nog niet alles digitaal is. Hallmark komt met wat nieuws en dat vind ik heel erg leuk en ook passend bij mij én bij mijn interieur. In de nieuwe ‘Lifestyle wenskaartencollectie’ van Hallmark zijn namelijk hele leuke kaarten opgenomen die je aan iemand kan geven. Wat is er dan zo bijzonder aan deze kaarten? Hallmark heeft de populaire woontrends vertaald naar opvallende wenskaarten met echt hout, metaal en of karton. Zo kan je de kaart ook gewoon mooi neerzetten in je interieur! Ik ben fan!

Wat vertelt jouw interieur over jou? Ben je een romantisch type of ga je voor een stoere industriële look? Pasteltinten, hout en metaal zijn veel terug te vinden in Nederlandse woningen. De collectie bevat zachte pasteltinten, contrasterende designs en pakkende quotes zoals ‘Enjoy the little things in life’ en ‘Life is so much better with friends’. Ook kunnen deze bijzondere wenskaarten worden bewaard als accessoires voor in het interieur. Voor elk moment is er een bijzondere wenskaart om iemand mee te verrassen!

Wat een prachtige kaarten, stuk voor stuk! Tuurlijk heb ik wel mijn favorieten. Alle drie de kaarten met hout vind ik het mooiste én passen ook het beste bij mij. Die van vriendschappen vind ik ook leuk, maar past niet echt bij mij qua kaart en interieurstijl. Ik ben dol op hout, dus die kaarten hadden meteen mijn interesse.

Ik vind het een hele leuke set van Hallmark. De kaarten zijn wel wat duurder dan dat je gewend bent, want €5,95 is een hoop geld voor een kaart. Het is alleen niet alleen maar een kaart. Je moet je bedenken dat je vriendin aan wie je deze kaart hebt gegeven de kaart misschien wel in een lijstje neerzet, omdat die zo goed bij haar interieur past!

Nu verkrijgbaar voor €5,95 per stuk  bij Primera, The Read Shop, AKO, Cigo, Vivant en de betere wenskaartenwinkel.

Tags: