• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Mijn top 5 | Blushes

Mijn top 5 | Blushes

Blushes, daar houd ik heel erg van. Roze, peachy of mooie bruintinten, kom maar op! Ik draag iedere dag blush en ik vind blush echt één van de mooiste make-up producten om te zien. Al die diverse kleuren, finishes en verpakkingen. Heerlijk om naar te kijken en dit is dan mijn top 5 blushes.  Duurdere merken en budget in een mooie mix, dat is gewoon wat ik graag gebruik!

De blushes die ik graag gebruik hebben jullie allemaal al eens voorbij zien komen in looks, foto’s en video’s. Blush is één van mijn favoriete producten en ik gebruik het graag om mijn iets wat bleke gezicht, van wat kleur en dimensie te voorzien. Blush is een heel mooi product en ik ben trots op mijn lade vol mooie blushes.

Peachy Keen, Sweet Sentiment,  Adored, Rose Gold & Peachy Keen Hearts

Sleek Rose Gold

Sleek Rose Gold is één van de blushes die ik het langst heb. Ik kocht deze in de Rose Gold hype en nog steeds vind ik hem prachtig. Een prachtig perzik gouden kleur, met heel veel glans. De blush heeft onwijs veel pigment, dus dat is wel iets wat opbazen geblazen is. Is peachy jouw tint? Dan moet je deze blush echt hebben! Sowieso is mijn liefde voor perzikkleurige blushes met een goud glansje heel erg groot!

Makeup Revolution – Peachy Keen Hearts

Nog zo’n mooie peachy kleurige blush, die een iets andere kleur geeft dan Rose gold. Ik vind deze iets wat subtieler en meer voor dagelijks gebruik. Deze dupes van Too Faced van Makeup Revolution vind ik sowieso aanraders. De roze gebruik ik bijvoorbeeld ook graag.

MAC – Sweet Sentiment (MSF blush)

Sweet Sentiment is een blush uit een tijdelijke collectie van MAC en het is een mooie mineralize blush. De kleur is heel erg mooi koel en ik dacht eerst dat deze kleur mij niet zo zou staan, maar toen de MUA van MAC deze kleur bij mij aanbracht was ik verkocht.

MAC – peachy keen

Peachy keen is mijn eerste MAC blush geweest en die vind ik ook nog steeds echt prachtig. Hij lijkt op Rose Gold maar het is een iets wat andere kleur. Beide zitten in mijn favorieten, want ik vind ze toch echt van elkaar verschillen.

MAC – Adored 

Adored is een blush/highlighter in één, maar ik gebruik hem dus ook graag als blush! Een prachtig product en sowieso ben ik dol op MSF van MAC. De mooie patronen en de bijzondere kleurencombinaties.

Tags: