• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Miss Sporty Matte nagellak

Miss Sporty Matte nagellak

Matte lipstick daar ben ik echt helemaal weg van, maar matte nagellak vind ik maar gek. Ik heb het nog nooit iets gevonden, op één of andere manier het gewoon nooit mooi gevonden. Miss Sporty is een fijn merk en ik geef matte nagellak een tweede kans, aangezien heel veel mensen lovend zijn over matte nagellak. Op naar de foto’s en de swatches!

Verpakking 

De flesjes zien er simpel uit, zoals wij van Miss Sporty gewend zijn. Ik vind het zelf een prima verpakking voor een budgetmerk. Miss Sporty Check Matte is een kleine collectie met een roze, zwart en een grijs lakje die ik zelf niet in mijn bezit heb.  Ik draag van beide lakjes twee laagjes en ik vind de lakjes erg fijn dekken!

Ik begon met de mooie mat zwarte lak! Een lakje waar ik stiekem wel benieuwd naar was. Matte, zwarte nagellak doet mij altijd denken aan een zwart krijtbord, waar de lerares vroeger met piepende geluiden wat woorden op schreef. Vooral dat piepende geluid is mij heel erg bijgebleven en daar krijg ik de kriebels van haha. Toch moet ik eerlijk bekennen dat ik deze mat zwarte nagellak eigenlijk wel heel erg tof vind staan! Bijzonder die matte zwarte nagellak! Waarom heb ik dat toch niet eerder geprobeerd?

De roze matte nagellak vind ik weer een beetje mwah. Zo chique als ik de zwarte lak vind, zo ‘armoedig’ vind ik de roze matte nagellak staan. Ik vind de roze niet bijzonder dus, maar zwart en mat vind ik wel een hele goede combi!

De nagellak dekt heel erg goed! Ik vind vooral de zwarte lak dus heel erg leuk en ik ben heel erg blij dat ik Miss Sporty Check Matte nagellak is te koop voor € 2,49

Tags: