• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
MUA Luxe Velvet Lip Lacquer

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer

De MUA velvet liplacquers stonden al een tijdje op mijn lijstje om ze te testen. Toen er een leuke 20% kortingsactie was bij de MUA site wist ik dat ik een paar kleuren wilde bestellen. Ik vond het heel erg lastig om een keuze te maken tussen de kleuren en ik bestelde drie uiterste kleuren. Soms heb je van die roze kleuren die heel erg op elkaar lijken en doordat er veel verschillende swatches op het internet zijn, besloot ik gewoon drie hele verschillende tinten te kiezen. Ik vind het altijd een beetje zonde als de kleurtinten bijna niks verschillen.

Kooky is deze bijzondere paarse kleur. Deze kleur vond ik zoooo tof dat ik hem moest bestellen. Een kleur die ik nooit zo snel zou kopen. De kleur vind ik heel erg tof, maar vind hem wel een beetje spannend om te dragen haha.

Reckless is de perfecte rode tint! Ik vind deze kleur echt heel erg mooi, blijft heel erg lang zitten en voor mij gewoon de perfecte rode tint.

Aflush vind ik wat te roze en te barbie-achtig bij mij staan. Wat vinden jullie?

De MUA Luxe Velvet Lip Lacquer zijn heel erg tof, maar vergen wel wat aandacht met het aanbrengen. Je moet de liplacquer namelijk snel aanbrengen, maar ook heel erg netjes. Wanneer je iets wilt gaan weghalen en bijwerken is er kleurverschil te zien, aangezien het lipproduct super snel opdroogt. De kleuren Kooky & Reckless vind ik wel heel erg tof!

Tags: