• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Trind A/W St Moritz

Trind A/W St Moritz

Stiekem was ik het merk Trind een klein beetje vergeten toen het binnenkwam, maar bij het zien van de kleuren was ik heel erg enthousiast. Ik heb in het verleden heel veel Trind gebruikt en was dan ook heel erg blij met iedere nieuwe collectie die uitkwam, maar voor m’n gevoel is het een tijdje rustig geweest rondom het merk.  De Autumn/Winter collectie bestaat uit zes mooie kleuren. Glitters, roze, rood en een heel donker rood/bruin lakje. Het merk Trind vind ik heel erg fijn omdat je nagels meteen ook goed verzorgd worden met een kleurtje op je nagels. De Trind nail-repair daar zweer ik bij, die is echt het beste als basecoat en maakt je nagels meteen veel sterker.

De collectie is best wel veilig en ik zie niet meteen een kleurtje ertussen waarvan ik denk wauw die is geweldig. Trind kiest ook meestal wel voor veilige kleurtjes.

Dashing through the snow is een doorzicht lakje met grovere glitters. Een neutraal lakje met snowflakes, erg leuk! Denk ik ook heel erg mooi op een zwart lakje.

Starry, Starry night is een echt kerst lakje. De ene keer kleuren de glitters goud, dan weer zilver en op de foto’s vind ik ze ook een beetje groenachtig. Ideaal voor de kerstsferen.

Go Nude, is een perfecte nude kleur voor mij. Ik vind nude lakjes heel erg mooi bij donkere outfits.

Jet Set is een mooie roze lak die ik niet had verwacht in een herfst/winter collectie. Ik vind hem heel erg mooi, maar ik vind het wel meer een ‘tenen-kleurtje’ voor in de lente.

Dear Santa, is het perfecte herfst- en kerstkleurtje. Ik ben dol op dit soort tinten op mijn nagels!

Upper Class Rebel is een bijna zwarte lak, maar ik zie ook rood en bruintinten in de lak. Een bijzonder kleurtje en lekker mysterieus.

De Trind St Moritz collectie is weer een hele mooie tijdelijke collectie van Trind. Ik vind Upper Class Rebel heel erg bijzonder, Dear Santa is altijd goed zo’n mooi bordeaux lakje en Go Nude is voor mij een perfecte nude tint. Ik draag op alle foto’s twee laagjes en de houdbaarheid is drie dagen op m’n zwakke nagels, dus dat vind ik al heel wat! Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en dat had ik ook zeker verwacht van Trind.

Tags: