• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
Belevenistheeën van Kruidvat

Belevenistheeën van Kruidvat

Kruidvat maakt van een kopje thee een bijzonder aangenaam theemoment. De verfijnde smaken van de acht verschillende Kruidvat melanges zijn verrijkt met de lekkerste ingrediënten. Kies je moment of mood: of je nu tot rust wilt komen met de Dreaming thee, een boost kan gebruiken met de Spicy thee of gewoon wilt ontspannen en genieten van een heerlijk kopje Warming thee, met de belevenistheeën van Kruidvat beleef je al het goede van elk moment in een kopje. Ik ben een echte theeliefhebber, dus acht nieuwe theesoorten die kan afstemmen en passen bij je mood van het moment. Ik probeerde deze drie smaken uit!

Ik ontving van Kruidvat drie smaakjes thee om te proberen. De Balance thee met druifextract en citroenverbena, de Spicy thee met gember en citroen en de Warming thee met de smaak van specerijen en vruchten.

Ik ben niet heel erg dol op gember en deze thee leek mij zo als ik de smaakjes las het minst lekker. De warming thee leek mij meteen het lekkerst en de balance thee ‘gewoon lekker’.

Tijd om lekker uit te proberen. Ik vind thee heel erg leuk en ik kan het op ieder moment van de dag drinken. Ik vind het leuk om nieuwe smaakjes te proberen, want alleen maar groene thee de hele dag door drinken vind ik iets wat saai. Ik eet ook graag gevarieerd, dus dat wil ik met mijn drinken ook heel graag.

Balance thee 

Met de smaak van druifextract en citroenverbana. Ik verwacht een toch iets wat zuur-zoetige groene thee, maar ik vind deze thee niet heel erg veel smaak bevatten. Het is een groene thee met een licht fruitig smaakje. Ik vind deze thee best lekker, maar niet heel erg bijzonder of vernieuwend. 

Spicy thee

De spicy thee daar had ik maar weinig van verwacht, aangezien ik geen fan van gember ben. Ik vind gember heel sterk en bitter smaken, maar verrassend genoeg vond ik deze thee heel erg lekker en bijzonder. Een hele warme, spicy smaak! Misschien moet ik dan toch maar eens de gember smoothie proberen of een gember-sapje haha. Ik dacht echt dat ik het niet lekker zou vinden.

Warming thee

Is een lekkere thee met allerlei specerijen en ik proef meteen duidelijk één van mijn favo smaken en dat is kaneel. Alles waar kaneel in zit dat vind ik meteen heel erg lekker. Ik ben dol op dit soort kruidige theetjes, echt heerlijk! Dit wordt één van mijn favoriete smaken voor de winter.