• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Kleding van het merk Yaya

Kleding van het merk Yaya

Door mijn blog kom ik regelmatig in aanraking met heel veel leuke en nieuwe webshops. Zo kwam ik laatst weer een hele leuke webshop tegen, die voor mij nog niet bekend was. Wanneer ik de webshop open zie ik een goed verzorgende webshop, met hele mooie foto’s! De kleding die bij Henrisfashion wordt verkocht is wat duurder dan een gemiddelde prijs voor mij, maar ik zie wel kwalitatief goede kleding. Ik heb een gemixte kledingsmaak, maar vooral de stoerdere items vind ik tegenwoordig heel erg leuk.

Yaya kleding: Vooral het mooie merk Yaya spreekt mij heel erg aan, omdat deze mijn kledingsmaak en –stijl ook goed weergeeft. Ik vind het heel erg leuk dat de items stoer zijn, maar dat er ook bijvoorbeeld mooie kokerrokken in deze collectie zitten. Ik word zelfs een beetje hebberig van de collectie van dit moment. Ik zag een heel mooi warm lang vest, maar ook een mooie relax broek! De kwaliteit van Yaya kleding is heel er goed en dan vind ik het zelf ook niet erg om wat meer te betalen voor goede kwalitatieve kleding.

Van het merk Yaya heb ik een prachtige trui gekregen, die kan worden gebruikt om lekker te relaxen in je huis. Lekker een boek lezen bijvoorbeeld in deze ultra zachte trui. Echt zo’n knuffeltrui noem ik dat altijd. Ik vind hem niet alleen maar leuk om lekker in te relaxen, daar is ook een beetje te mooi voor haha. Ik draag hem ook gewoon lekker op een zwarte jeans en ik had hem aan tijdens een dagje shoppen. Ik draag als ik ga shoppen graag iets wat lekker zit en waar ik niet al teveel last van heb.