• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Essence Merry Berry Nagellakjes

Essence Merry Berry Nagellakjes

De kerstlakjes van dit jaar vind ik het allerleukste van Essence. Betaalbaar, ze zien er leuk uit en de kleuren spreken mij aan. Ik heb het over de Essence Merry Berry Nagellakjes. De potjes zijn ontzettend schattig en kosten maar €1,99. De verpakking doet mij een beetje denken aan de lakjes van Dior en daardoor ogen ze meteen nog een stukje luxer.  Eén van deze lakjes draag ik dan ook zeker met kerst! Met het swatchen van de lakjes kreeg ik ook hulp, want ja met een kat in huis kan je niks alleen doen haha.

Meer over de Merry Berry lijn: Het feest kan beginnen! essence heeft de perfecte make-up voor het mooiste kerstfeest ‘ever’ met de nieuwe trend edition “merry berry”. rood en paars gaan samen met goud- en kopertinten. nagels en lippen krijgen een wow-effect met intense trendkleuren, ideaal voor elk feestje! de geparfumeerde bodypoeder die je huid voorziet van een subtiele glans en een verrukkelijke geur is het perfecte decembercadeautje! zelfs je haar krijgt een gouden glam-look én bijpassende geur “like the party of my life”. 

De potjes vind ik er heel erg feestelijk uitzien en totaal niet van een budgetmerk. De lakjes konden best van een kerstcollectie van Dior, Chanel of een ander high-end merk zijn. Het enige nadeel vind ik wel de dop. Ik vind hem echt prachtig, maar met lakken vind ik het totaal niet handig. Ik merk dat als ik mijn nagels lak en het kwastje aan het dopje vasthoud dat mijn hand gewoon wat glijdt. Heel erg leuk bedacht, een mooi gezicht, maar niet zo handig in de praktijk.

De kleuren vind ik erg tof en de houdbaarheid is bij m’n zwakke nagels 1 à 2 dagen. 

De gouden topcoat heet I love my golden pumps en die naam is toch echt ontzettend tof? Ik vind het heel erg leuk bedacht! 

Pink & Perfect is een heel leuk en bijzonder roze lakje! Deze staat ook heel erg leuk met één accentnagel met gouden flakies

Red Rocks. Red rocks? Ik vind het niet perse een rood kleurtje, maar met rood-roze! Wel een bijzonder kleurtje, vind hem erg leuk!

The Masked Ball is een mooie donker paarse lak die in twee laagjes erg goed dekt! Heel erg leuk zo’n donker paars lakje in een kerstcollectie.

Deze lakjes en allerlei andere leuke dingen uit de Essence Merry Berry collectie zijn tijdelijk verkrijgbaar!  Erg leuk als lastminute cadeautje voor onder de boom!

Tags: