• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Nail Beads in alle kleuren van de regenboog

Nail Beads in alle kleuren van de regenboog

In het najaar waren deze bolletjes in eens een trend. Eén merk, wat volgens mij Ciaté was – verbeter mij als dat niet zo was – maar voor mij was Ciaté diegene die er mee begon. Binnen no time kwamen verschillende merken met setjes nail beads. Deze setjes waren allemaal erg aan de prijs en ik probeerde al een keer een budget versie van de Primark. Over die prijs was ik al beter te spreken dan de setjes die allemaal boven de 10 euro kosten. Helaas had de Primark maar drie setjes kleuren en ik wilde meer kleuren.

Ik kocht dit setje op E-bay voor maar $3,50 en nu weet ik dat jullie niet allemaal over een e-bay account / of een Paypal rekening beschikken zodat je op e-bay kan bestellen. Vandaar dat ik twee setjes heb besteld en één van deze setje ga ik morgenochtend weggeven aan één van jullie. Interesse daarin? Kom dan morgenochtend terug!