• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
New in | New Balance

New in | New Balance

 Ken je dat, dat je schoenen al meerdere keren hebt gepast en dat je de schoenen maar niet uit je hoofd kon zetten? Ik besloot deze schoenen weer uit mijn hoofd te zetten, omdat ik pas geleden deze schoenen had gekocht en wat moet ik met al die sneakers? Ik ben gek op sneakers en ik kan eigenlijk niet genoeg sneakers hebben. Na lang twijfel besloot ik deze schoenen te bestellen. Ik ben super super blij met deze schoenen! Ik had ze echt eerder moeten bestellen, want deze schoenen zitten zo heerlijk! Voor nu heb ik even genoeg sneakers hihi! Ik zal ze binnenkort eens in een outfitpost laten zien!

Deze schoenen kosten €76,99 en zijn onder andere te koop bij Otto. New Balance heeft diverse leuke modellen en kleuren. Ik zat te  twijfelen tussen bordeaux rode of lichtgrijze. Ik heb al bordeaux rode allstars, dus ik besloot te gaan voor de grijze. Ik vind ze eigenlijk best makkelijk te combineren. Ik had verwacht dat ik niet zo goed zou weten wat ik erbij moest dragen.

Tags: