• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
H&M Eau de toilette Fig/Plum & Macadamia

H&M Eau de toilette Fig/Plum & Macadamia

Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn vriendinnen onder andere deze leuke eau de toilettes in een blikje. Ik vond zo op het oog toen ik het cadeautje uit pakte de geuren al erg bijzonder door de namen. Fig & Plum en Macadamia klonken meteen erg bijzonder en warm. Deze twee leuke geuren komen in een blikje en de prijs is omdat het een cadeautje is voor mij onbekend. Mocht je benieuwd zijn, dan moet je daar even naar googlen. De geuren bevatte 9ml aan eau de toilette en ik vind de verpakking erg tof!

Fig & Plum

Fig & Plum is een frisse, fruitige geur en ik had hem zelf iets warmer verwacht. Dat was de gedachte die ik had, maar deze geur is juist lekker fris en kan prima in de zomermaanden.

Macadamia

Ik ben zelf gek op warme geuren en de Macadamia is dan een ontzettend warme geur en mijn favoriet voor nu! Ik denk dat ik Fig & Plum in de zomermaanden wat lekkerder vindt, maar voor nu het toch nog niet heel erg warm is, gaat mijn voorkeur uit naar Macadamia.

Ik heb wel vaker leuke parfumsetjes gezien bij de H&M. In mijn stad zit alleen een mini H&M, die dat soort dingen maar sporadisch verkopen. Als ik lekker een dagje naar Amsterdam ga, snuffel ik ook altijd even tussen de make-up en lichaamsverzorgingsproducten van de H&M. Ik nam laatst een lekkere bodysplash mee, waar ik later ook nog wel over iets ga schrijven :)

Beide geuren zijn geen sprayflacons, maar rollers! Ik vond het erg grappig om te zien, hoe je eigenlijk verwacht dat het een sprayflacon is en je treft een roller aan. De roller rolt soepel over mijn huid heen en laat een lichte geur van het parfum achter. Wanneer je nog een keer rolt over dezelfde plek heen wordt de geur sterker en de geur kan goed worden opgebouwd. De geur blijft niet super lang zitten, maximaal denk ik zo’n 4 uur. Gelukkig passen deze schatjes makkelijk in je tas, perfecte maat daarvoor.

Ik heb zelf geen idee wat de prijs is, omdat het een cadeautje was. Ik ben erg super blij mee en beide eau de toilettes zitten in mijn tas.