• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Treacle Moon | Her Mango Thoughts & Those Lemonade Days

Treacle Moon | Her Mango Thoughts & Those Lemonade Days

Ik heb al eerder kennis gemaakt met producten van Treacle Moon, maar nadat ik de laatste druppels gebruikte uit One Ginger Morning, fietste ik even snel richting de AH, om te kijken of er soms nieuwe geuren waren uitgekomen, of om andere geuren te proberen. Ik rook overal even aan en deze twee geuren spraken mij meteen aan. Ik nam mee de frisse Her Mango Thoughts & Those Lemonade Days โ€“ de geur voor een heerlijke warme zomerdag. Ik vind de flessen ook zo gezellig staan in de badkamer!

Treacle Moon is simpelweg โ€œyummyโ€โ€ฆ Wat kunnen we anders zeggenโ€ฆ Heerlijke geuren, prachtige formules die je huid zijdezacht doen aanvoelen en dat allemaal in aantrekkelijke verpakkingen die je met trots in je badkamer kunt zetten. We laten je graag kennismaken met twee belangrijke personen die verantwoordelijk zijn voor dit succesverhaalโ€ฆ Charles Henry Nelson, de tuinkabouter die we raadplegen voor advies op het gebied van creatie en designโ€ฆ zijn lila en geel gebreide sokken zijn apart, maar noodzakelijkโ€ฆ รฉn Matilda Fizzbucket, onze bruisende chemicus met een kat met turquoise snorharen.. En dan zijn er nog Sarah, Dunc, Penny en Clare, die achter de schermen alle andere dingen doen.ย 

Her Mango Thoughts

Is een lekkere frisse, maar zoete geur en de speciale geur van mango komt je tegemoet. Ik vind deze geur heerlijk om lekker wakker mee te worden en dus lekker in de vroege ochtend te gebruiken. Ik vind de douchegel gelukkig niet te zoet, want ik houd meer van eenvleugje zoet een een meer frisse douchegel en Her Mango Thoughts sluit daar goed bij aan.

Those Lemonade Days

Those Lemonade Days is wat mij betreft DE geur voor een warme zomerdag. Ik heb deze douchegel gelijk uitgeprobeerd en weer snel in mijn badkamerkastje gezet. Ik weet zeker dat deze geur super lekker is als het heel erg warm buiten is en je hebt een echte opfrisser nodig als je doucht. Ik vind de geur dus zeker lekker ruiken, maar ik bewaar deze geur voor de zomer. Ik maak nu eerst de lekkere Her Mango Thoughts op, die ik meer vind passen bij de lente.

Ondanks dat de douchegels SLES bevatten vind ik de douchegels totaal niet uitdrogend werken. Ik vind het niet prettig als een douchegel uitdrogend werkt, dat je voor je gevoel meteen liters bodybutter op je huid wil smeren. Nee ik vind de Treacle Moon douchegels prima werken en ik houd er een lekker schoon gevoel van over. Oh en de geur blijf je af en toe nog ruiken, heerlijk vind ik dat.

Treacle Moon verzorgings- en doucheproducten zijn verkrijgbaar bij de 150 grootste filialen van de AH en op de webshop van deย Albert Heinย en ze zijn te koop voor โ‚ฌ4,95 per stuk.