• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Miss Sporty Instant LipColor & Shine

Miss Sporty Instant LipColor & Shine

Deze leuke Miss Sporty Instant Lip Colour & Shine potloodjes vind ik super leuk om te zien. Ik vind het alleen al een heel erg leuk gezicht om al deze kleurtjes zo op een rijtje te zien.  Heel veel merken hebben dit soort lippotloodjes uitgebracht en Miss Sporty is daarom niet de eerste met dit product. Wel zijn deze lippotloodjes lekker budget en komen ze in leuke kleurtjes! Ik swatchte al deze potloodjes en bracht ze aan op mijn lippen. De één met wat beter pigment dan de andere, maar niet zo dramatisch als mijn ‘nat-geregende coupe’, wat lekker wild zit op de foto’s. Lees mee met mijn review van de Miss Sporty Instant LipColor & Shine .

Er zijn heel wat van dit soort producten uitgekomen, maar de meeste potloodjes hebben toch een hele dikke punt, waardoor het soms wat lastig kan zijn om precies te werken op je lippen. De Instant Lipcolor & Shine hebben de vorm van een dik potlood, maar de punt is lekker smal en je kan precies werken.

Pink Popsicle / Playful Beige / DeLIPcious / Bubble Pop / Candy Plum en Plum Twist.

De zachte Pink Popsicle, die niet echt dekkend is, maar wel een lief kleurtje op je lippen achterlaat.

Playful Beige had van mij zeker wel wat meer pigment mogen hebben! Ik vind deze kleur maar echt mwah qua pigment.

DeLIPcious is een prachtige rode tint en wauw wat het pigment! Dit is één van mijn favorieten!

De lief roze Bubble Pop! Dit kleurtje vind ik ook erg tof!

Candy Plum, een zacht draagbaar kleurtje paars/plum! Ik vind het een erg leuk kleurtje, maar meer een herfst-tintje!

En als laatste de mooie, donkere Plum Twist!

Conclusie:

Ik vind de het echt super leuke potloodjes, om de playful beige na. Ik ben gek op pigment en ik vind dat de kleuren gewoon zichtbaar mogen zijn/dekkend moeten zijn. Pink Popsicle is ook niet dekkend, maar ik zie in ieder geval wel wat kleur. Ik vind de kleuren allemaal lekker divers en ik vind het fijn dat het niet zes kleuren zijn die amper van elkaar verschillen. Je moet wel opletten met het aanbrengen van het potloodje, want als je te hard drukt kan het potloodje breken. Ik heb daar helaas al ervaring mee. Als je gewoon zachtjes over je lippen gaat, dan gebeurt er niets hoor :). Ik vind de potloodjes lekker budget, leuke kleurtjes en het ondanks dat je moet opletten met het aanbrengen vanwege het fragiele puntje, brengt het voor de rest wel makkelijk aan. Ik ben erg tevreden met een aantal kleurtjes!

Pluspunten:

  • De lipcolours zijn verkrijgbaar in zes kleuren
  • Budget
  • Verkrijgbaar bij de drogist / Makkelijk verkrijgbaar
  • De meerderheid is goed gepigmenteerd
  • Kleurtjes zijn goed op te bouwen

Minpunten:

  • Playful Beige is totaal niet dekkend en vrijwel onzichtbaar
  • Voorzichtig omgaan met de potloodjes, ze kunnen makkelijk breken

Miss Sporty – Instant Lip Colour & Shine € 2,99 – te koop bij Etos