• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
New in | Ralph Lauren Zonnebril

New in | Ralph Lauren Zonnebril

Zodra de zon schijnt, zit er bij mij een zonnebril in mijn tas en meestal zit die op mijn neus. Ik kan niet zonder zonnebril, als er ook maar een waterig zonnetje staat. Ik krijg snel last van de zon en last van hoofdpijn als ik geen zonnebril draag. Ik vind het wel prettig dat ik dit weet en dat het door een zonnebril als simpelweg verholpen kan worden. Ik heb vaak goedkopere modelletjes en ik vind dit een enorme luxe, dat ik een mooie dure Ralph Lauren bril aan mijn collectie mag toevoegen. 

Cat Eye

De Ralph Lauren zonnebril is een bril met een zogeheten ‘Cat eye model’. Een model wat ik de laatste tijd erg tof vindt en nog mistte in mijn collectie. De zonnebril vind ik – al zeg ik het zelf – erg goed bij mijn gezichtsvorm passen. Ik draag graag donkerbruine brillen, of net als deze een zwarte. Ik vind de zilveren hoekjes (hoe noem je zoiets) ook erg tof, dan breekt de kleur toch net weer wat in je gezicht.

Ik ben erg blij met mijn nieuwe aanwinst en ben er echt heel erg voorzichtig mee. Ik durf hem alleen maar op te doen als ik zeker weet dat die niet met zand etc. in aanraking komt, want dat vind ik gewoon echt zonde.

De zonnebril is te koop in deze webshop en ik ben er echt heel erg blij mee. Een goede zonnebril is heel erg belangrijk en vooral als je net als ik erg lastig hebt van de zon. Deze glazen zijn lekker donker, waardoor het erg rustig oogt voor mijn ogen.