• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Nieuwe Essence Matt matt matt Lipgloss & lipstick

Nieuwe Essence Matt matt matt Lipgloss & lipstick

Het is weer zo ver. Essence verandert haar schappen en er zijn producten uitgegaan maar ook weer toegevoegd aan de collectie. Ik ben even naar Kruidvat gegaan om te kijken naar de nieuwe producten en ik nam drie nieuwe producten mee: Essence Matt matt matt Lipgloss & lipstick. Matt matt matt, dat klinkt wel veelbelovend maar zijn deze producten ook echt zo mat? Ik nam drie producten mee die mij aanspraken. Twee lipglossjes, naja zo worden ze genoemd. Ze doen mij meteen denken aan de NYX soft matt lipcreams waar ik groot fan van ben en ik hoop dat ze daarbij in de buurt komen. Ook nam ik een lipstick mee. Matte lipproducten je wordt ermee dood gegooid de laatste tijd. Ontzettend populair matte lipproducten en ik draag zelf ook eigenlijk alleen nog maar matte lipproducten.

Ik ben altijd erg nieuwsgierig naar de nieuwe producten van Essence die twee keer per jaar uitgebracht worden (op LE’s na). Ik vind het gewoon fijn om leuke nieuwe budgetproducten te testen, uit te proberen en te omarmen. Vaak krijg ik wel een nieuw favo product erbij.

Catrice is meestal eerder en daar heb ik ook nieuwe producten van gekocht en uitgeprobeerd in een video.

De drie kleuren op een rij! Ziet er leuk uit zo . De eerste lipgloss en de laatste kleur lipstick hebben wel wat van elkaar weg. 03 Girl of Today / 04 Ready Set Impress / Wow effect (03). De swatches zien er goed uit alleen vind ik de rode kleur niet echt mat.

Essence Matt Matt Matt Longlasting Lipgloss (€2,39)

De verpakking van de Lipgloss vind ik er heel erg leuk uitzien. Lekker strak en de kleur mooi in de huls. Ik ben dan ook afgegaan op de kleuren in de huls want er lagen nog geen testers bij deze producten in de Kruidvat waar ik was. Ik nam er dus twee mee. Een oudroze kleur die mij een beetje doet denken aan MAC faux of NYX Cannes

Ik begin meteen met Girl of Today. Een oud roze kleurtje. Het is zo in de huls en op de swatches een heel mooi kleurtje. Op de lippen vind ik hem ook wel mooi maar doordat mijn gezicht best wel bruin is van de vakantie komt hij nog niet helemaal uit zoals ik hem had verwacht. Toch vind m erg tof! De geur is ook echt precies zoals de NYX lipcream en ik vind deze Girl of Today zeker een goede vervanger én een goedkoper exemplaar voor de NYX soft matte lipcreams. Deze kleur is wel iets donkerder dan Stockholm of Cannes bijvoorbeeld. Girl of Today is tevens ook mooi mat.

De tweede kleur Ready Set Impress was ik natuurlijk meteen ook benieuwd naar en door het swathen van Girl of Today had ik hoge verwachtingen van deze rode tint. Helaas vind ik deze het echt niet halen bij Girl of Today. Hoe mooi dekkend die kleur is, hoe slecht dekkend deze is. Onwijs slecht te verdelen aan te brengen.. Ik vind het altijd zo balen als een andere kleur van dezelfde lijn zo slecht is. En mat? Ik zie het niet helaas. Ook niet na een kwartier of na een uur.

Essence Matt Matt Matt Lipstick in 03 wow effect (€2,59)

Dan de derde kleur en dat is een super matte lipstick. Altans dat verwacht ik met drie keer matt in de naam. Op de swatch ziet de kleur er veelbelovend uit en ook goed mat. De kleur is nu ook best wel licht maar ook in combinatie met mijn zongebruinde huid en haren die blonder zijn geworden deze zomer. Ik denk ook dat ik deze kleur in de winter nog mooier vind.

Gemiste gevoelens over de Essence Matt matt matt lipgloss. De één vind ik fantatisch en de ander helemaal niks. Verder uit elkaar kan mijn mening niet liggen en dat over hetzelfde product en dan een andere kleur daarvan. De kleur is best wel oké maar de kwaliteit niet. De lipstick vind ik heel erg mooi mat maar op dit moment iets te licht voor mijn huid.

Hebben jullie al iets gescoord uit de nieuwe Essence producten?

Tags: