• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Outfit – De tuinbroek

Outfit – De tuinbroek

Ik vind ‘m zo leuk deze tuinbroek maar ik weet dat meningen erover verdeeld zijn. M’n vriend vind hem bijvoorbeeld al niet eens mooi maar ik vind ‘m tof. Het is weer eens wat anders dan een standaard zwarte skinny. Ik vind ‘m vooral heel erg leuk met een coltrui eronder en dan is m’n favoriete combinatie deze coltrui van Stradivarius met m’n tuinbroek van Noisy May en m’n cut out boots. Oooh en kijk ook even deze toffe locatie –> Hoxton. Stiekem gingen wij alleen maar even naar binnen voor deze foto haha.

Een tuinbroek is iets waar je van moet houden en ik vind hem zelf ook alleen maar leuk als je maar 1 hengsel vast doet in plaats van twee. Twee vind ik net weer wat te kinderachtig staan.

Samen met een vriendin gingen wij een dagje outfit shooten in Amsterdam. Het was wel een regenachtige dag helaas want ook wel te zien is op de vele outfitfoto’s die wij hebben gemaakt maar zo met de herfstoufits vind ik de regen ook wel wat hebben. Gelukkig staan wij hier in The Hoxton lekker droog. Ik vind de foto’s erg tof geworden en alle andere foto’s van die dag komen langzaam voorbij in outfitposts.