• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Budget beautylook by TK Maxx

Budget beautylook by TK Maxx

Dat is lang lang lang geleden dat ik weer eens gewoon een look met jullie deel. ‘Vroeger’ deelde ik wel bijna wekelijks een look op mijn blog en nu heb ik dat alweer een hele lange tijd niet gedaan. Met m’n haren in de krul wat ik niet heel erg vaak doe, een donkerrode lipstick en verder een look die ik gecreëerd heb met de producten die ik bij de TK Maxx heb gescoord. Over deze koopjes wil ik het ook hebben in dit artikel.

Ik ben gaan shoppen bij TK Maxx, misschien heb je dat al op m’n snap gezien (belessanl). Ik kende deze winkel nog niet en er zitten meerdere filialen in Nederland. Onder andere in Eindhoven, Rotterdam, Groningen etc..

TK Maxx is een heel tof concept waarin verschillende producten en merken worden verkocht voor veel leukere prijzen dan in andere winkels. Je kan denken aan kleding, interieur, gadgets maar ook heel veel beauty.  Bij TK Maxx kan je bijna alle producten 60% goedkoper aanschaffen. Oh ja en in tegenstelling tot outlet stores vind je hier ook veel huidige collecties.

TK Maxx adverteert ook met zijn hoge kortingen en ik was meteen nieuwsgierig of het waar was. Ik zag in de winkels bijvoorbeeld lipsticks liggen die normaal 15 euro zijn en hier 5 euro verkrijgbaar. Parfums van groter merken gaan voor een heel fijn prijsje de deur uit. Ik was echt enorm verrast over de prijzen en de hoogwaardige producten. Echt de moeite waard om eens heen te gaan mocht je dol zijn op shoppen. Iedereen scoort toch graag fijne producten met korting?

Zo kocht ik voor 60 euro aan beautyitems waaronder lipstick, parfum, een oogschaduwpalette, haarspray, lekkere scrub voor onder de douche en een mascara. De producten bij elkaar zouden normaal gesproken € 133,00 kosten. Wat een enorm verschil. Meer dan 60 % korting woehoe. Een mooi flesje parfum is meestal al 60 euro hier word ik heel erg happy van!

TK Maxx is een enorm tof concept gestart en ik vond het heel erg leuk om eens te shoppen op de beautyafdeling. Ik hoop dat er snel een filiaal in Amsterdam komt dan zou ik daar erg blij mee zijn.

Tot snel,

Noortje