• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Outfit – Fab Legs

Outfit – Fab Legs

Jullie weten vast nog wel dat ik heel veel outfits foto’s heb geschoten laatst in Amsterdam? Dit is weer een outfit van de outfitsessies in Amsterdam. Ik draag hier eindelijk één van de m’n nieuwe panty’s van Hunkemoller. Ik vind het dragen van rokjes/jurkjes echt heel erg leuk maar doordeweeks is het niet handig op m’n werk.. Ik draag het daarom vaak alleen in het weekend. Dit exemplaar met die streepjes vind ik heel erg tof en ik combineerde het met dus een rokje, leende een jasje van een vriendin en ging op de foto met m’n nieuwe Paul (de tas voor diegene die denken waar heeft ze het over).

Op Instagram kreeg ik al veel toffe reacties. Ik vind het trouwens heel erg leuk dat jullie zoveel liken en reageren op Instagram. Ik doe ook mijn best om actief te zijn op Instagram Stories, dat vind ik momenteel weer leuker dan Snap.

Als ik deze panty draag (ik heb ook nog 2 andere apartere pantys) dan heb ik wel het idee dat iedereen naar m’n benen staart haha.

Ik draag een jasje van een vriend (oudere H&M trend dacht ik) trui van H&M, rokje van Noisy May, Panty – Hunkemoller & m’n chelseas komen van Bullboxer en het tasje is van Pauls Boutique.