• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Essie Fall Collectie

Essie Fall Collectie

Yess weer een nieuwe collectie van Essie, het blijft toch wel één van mijn favorieten nagellakmerken. Mooie kleuren, fijne kwaliteit en het blijft ook nog eens goed zitten. Ik vind de kleuren van de herfst altijd heel erg mooi en ik was ook al nieuwsgierig naar de kleuren van Essie deze herfst. Ik ben dol op de mooie warme herfstkleuren en qua kleur vind ik de herfst het mooiste seizoen. Tijd om een kijkje te nemen bij één van de eerste herfstcollecties die bij mij binnen is gekomen.

Essie gaat voor een Aziatisch thema met deze herfstcollectie. Hele leuke kleurtjes, niet standaard rood/groen/geel en super leuke namen. Er zijn zes kleuren in de collectie, ik ontving er 5. De zesde kleur Udon Know me is een mooie blauwe kleur. De lakjes dekken allemaal heel erg goed en sommige zelfs al in één laag. Ik doe altijd voor de zekerheid een tweede laagje zodat ik zeker weet dat de nagellak overal egaal is.

Playing Koi – een roest bruin/oranje kleurtje. Dit vind ik wel echt een leuk herfstkleurtje en ook heel erg bijzonder en vernieuwend. Eén van mijn favorieten voor de herfst.

Maki me Happy – Een rood berry achtig kleurtje. Een beetje een standaard kleurtje voor de herfst. Dekt wel heel erg mooi.

Kimono Over – Een mooie plum kleur. Ik draag eigenlijk weinig paars omdat ik vind dat het niet heel erg mooi staat met m’n bleke kleur. Nu ik nog wat bruiner ben vind ik het wel leuk.

Now and Zen is een groen/grijs kleurtje en die vind ik heel erg tof. Bijzonder en deze ga ik zeker veel dragen.

Go go geisha – een mooi antiek roze kleurtje. Heel erg mooi en dekt ook goed. Dat zie je niet snel met dit soort lichte kleurtjes.

De Essie Fall collectie is weer een plaatje. Geen standaard herfstkleuren maar een mooi kleurenpalet uit Azië. Favorieten zijn het mooie roest oranje tintje, de lichte Go go Geisha & en het grijs groene kleurtje Now and Zen.

Tags: