• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
The Body Shop – Strawberry Butter Christmasbal

The Body Shop – Strawberry Butter Christmasbal

Ik vind ‘m echt heel erg leuk deze kerstbal. Deze kerstbal zou je toch wel in je kerstboom willen zien hangen toch? Vooral leuk als cadeautje en ik weet zeker dat veel mensen zo’n kerstbal wel leuk zouden vinden. Strawberry is een geur van TBS die ik nog nooit eerder had geprobeerd. Ik vind hem wel iets te zoet maar ik houd dan ook meer van neutrale of juist warme geuren. Fruitige geurtjes is meestal niet m’n ding maar ik vind het idee van zo’n kerstbal wel heel erg leuk. Ik zou hem dan wel willen hebben in kokos of in shea.

Maak iemand helemaal happy met onze fruitige verrassingen dit jaar. Liefhebbers van Strawberry zullen helemaal blij worden van deze heerlijk geurende cadeauset. Ook is de kerstbal perfect om aan je Kerstboom te hangen! 

Breek dit cadeau open en ontdek: 

  • Strawberry Body Butter 50 ml
  • Strawberry Lip Butter 10 ml

Body butter van TBS vind ik heel fijn. M’n favoriete product! Voordat ik de body butters ontdekte vond ik producten nooit voedend genoeg. Maar deze romige body butter word ik heel erg gelukkig van!

Lipbutters vind ik heel erg fijn! Misschien wat minder hygiënisch als het in een potje zit maar zolang je maar met je eigen vingers erin zit vind ik het nooit zo’n ramp. Je lippen worden goed gevoed door deze lipbutter en dat is heel fijn in de herfst.

Ik vind het idee van deze cadeauverpakking echt heel erg tof en leuk bedacht. Twee fijne producten passen er ook in de kerstbal. Strawberry is mij iets te zoet waardoor ik deze producten iets minder vind. Wel weet ik dat de lip- en de bodybutter van TBS sowieso heel erg fijn zijn.

The Body Shop – Strawberry Butter Christmasbal kost 8 euro en is tijdelijk verkrijgbaar voor de feestdagen.

Tags: