• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
NYC Get It All Lipcolor

NYC Get It All Lipcolor

NYC heeft weer wat nieuws en dat is deze keer deze NYC Get It All Lipcolor. Deze lipsticks komen in een doorzichtige verpakking en ik denk dat dit weer goed nieuws is voor alle budgetlovers. Ook ik betaal graag een paar euroโ€™s minder voor een fijn product en ik blijf ook altijd op zoek naar nieuwe budgettoppers. Ik kan al meteen zeggen dat dit er weer eentje is! Deze lipsticks kosten per โ‚ฌ4.49 dus dat is zeker een leuk prijsje! Er zijn in totaal 10 nieuwe NYC Get It All Lipcolor(s) en ik ontving er drie! De geur is trouwens ook erg lekker, want je ruikt duidelijk een fruitgeur bij het aanbrengen.

De lipstick heeft een plastic huls, dus je kan meteen zien wat voor soort kleur het is. Wel vind ik het er altijd een beetje goedkoop uitzien en ben ik zelf geen fan van een plastic huls.

Van onder naar boven de kleuren WondeREDfull(301), IncREDible (302) & ExtraordiBERRY (400). De swatches zien er heel erg goed uit.

WondeREDfull(301) is een hele mooie aanwezige rode tint!

IncREDible (302) is een tint die iets minder fel rood is dan de WondeREDfull, maar als nog een hele mooie tint!

Mijn favoriet is deze ExtraordiBERRY (400). Een mooi berry kleurtje!

De lipcolors zijn allemaal glanzend en sterk van pigment! Ze blijven ook heel erg goed zitten zoโ€™n 3 รก 4 uur en dat vind ik toch wel prima voor een budgetlipstick. Ze drogen mijn lippen ook niet uit en dat vind ik heel erg prettig. Ik kies zelf vaak meer voor matte tinten en ik merk dat ik daarna altijd hele erge drogen lippen heb. Ik vind ze heel erg leuk deze lipcolors van NYC!

De prijs per stuk is โ‚ฌ4,49 (3,8 gram). NYC is te koop bij grotere filialen van Kruidvat

Tags: